PERFECT RED LIPS

Rode lippenstift is een absolute klassieker die nooit verdwijnt. Iedere vrouw moet dan eigenlijk ook gewoon in bezit zijn van een rode lippenstick, want met rode lippen zit je altijd goed! Het is vrouwelijk, krachtig en wie wil dat nou niet?

red-lips-02

Als eerste is het belangrijk om de juiste kleur rood te kiezen. Eentje die bij je huidskleur past. Over het algemeen geldt: heeft je huid een rozige ondertoon ga dan voor koelere kleuren, heeft je huid een meer gele ondertoon ga dan voor warme kleuren. Maar naast dat, probeer verschillende tinten uit wat voor jou het beste werkt!

Voor mooie egale lippen gebruik ik altijd eerst de Lipscrub van de hema (Link). Hij is maar €4,- en zorgt ervoor dat je lippen zachter worden en de velletjes weghaalt. En zonder die velletjes ziet de lipstick er na het aanbrengen veel mooier uit.

red-lips-08

Om ervoor te zorgen dat de lipstick niet uit gaat lopen en dus perfect blijft zitten, begin je met je lippen te omlijnen met een lippenpotlood. Let er wel op dat de kleur overeenkomt met de lipstick.

red-lips-04

Breng de lipstick aan met een lippenkwast. Hiermee werk je veel preciezer dan als je de lipstick direct aanbrengt. Voor het mooiste resultaat breng je twee laagjes aan.
Het mooiste is vaak om bij een rode lipstick de rest van de make-up wat rustiger te houden. Zo hou je ook de focus op de rode lipstick.
En nog een tip: neem een klein spiegeltje mee in je handtas, zodat je regelmatig kan checken of de lipstick nog goed zit. Maar ook of hij niet heeft afgeven, als je haren bijvoorbeeld net langs je lipstick gaat en op je wang een streep achterlaat. Not charming! Dus girls, af en toe checken.

red-lips-07

Is een rode lipstick toch iets te heftig voor je? Dan is een lipgloss een goed alternatief. Deze komt vaak net wat minder heftig over dan een lipstick.

red-lips-05

En de laatste tip voor vandaag is highlighter! Ik begin mijn highlighter steeds vaker te gebruiken en ook voor mijn lippen, namelijk boven het cupido boogje. Gewoon heel subtiel maar het geeft zo’n mooi effect dat ik deze stap eigelijk nooit meer oversla.
Voor meer tips&tricks en mijn favo highlighter lees dan deze post.

Alle producten van Malu Wilz zijn te verkrijgen in mijn webshop Beautyz.

Liefs,
XXXX

Denise

 

 

 

Deze post bevat affiliate links.

Geef een reactie