PHOTOSBYDNS X ISABEAU

04

12

Tussen de shoot door moest er even iets op snapchat gepost worden, want we kwamen namelijk een groep zombies tegen op de Regte Heide (het was jeugd vakantiewerk dus ik denk dat het daar van was)

Good morning!

Ik had wat nieuwe fotoshoot ideeën in mijn hoofd om uit te proberen. Zoals de laatste twee foto’s. Dit is naar inspiratie van Brandon Woelfel. Klik hier voor zijn instagram page. Toen ik ze op mijn camera scherm zag dacht ik echt dat ze totaal niet gelukt waren maar in photoshop heb ik ze toch nog wel kunnen corrigeren en wat leuks van kunnen maken.

Ook wou ik wat meer portait shots doen in de natuur dus de Regte Heide was wel een geschikte locatie. We moesten wel snel shooten want helaas gaat de zon alweer steeds sneller onder en voordat we het wisten was het al donker om de foto’s met de lampjes te maken.

Ik ben echt super blij met de resultaten en tijdens de shoot kwamen er alweer nieuwe plannen voor een fotoshoot dus wie weet zie je binnenkort nog wat meer foto’s van Isabeau voorbijkomen!

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie