PICTURE DIARY #1

Vanaf vandaag een nieuw onderdeel op mijn blog! De picture diary. Vanaf vandaag ga ik regelmatig foto’s met jullie delen met dingetjes die ik heb gedaan. De bedoeling is om dit wekelijks te gaan doen maar vandaag ga ik ook wat foto’s van langer geleden delen.

Van afgelopen weekend heb ik niet zo heel veel om te delen want ik moest vrijdag en zaterdag nacht werken. Zondag was ik lekker vrij en heb ik voornamelijk wat series gekeken en de foto’s bewerkt die ik de laatste tijd heb gemaakt.
Afgelopen donderdag ben ik in de ochtend gaan sporten maar in de middag moest ik ook nog gaan werken. Ik ben eerder naar mijn werk gegaan zodat ik foto’s kon maken van de locatie zodat we die op de Facebook pagina kunnen gebruiken.
IMG_9109 kopiëren
Afgelopen donderdag was het tijd om naar de boekhouder te gaan, en kon een heel boekwerk aan papierwerk uitprinten.


Dinsdag was ik in Utrecht. Ik had een fotoshoot geplant met Winesh en Rutger. De foto’s zijn echt super gaaf geworden en ga ze deze week met jullie delen!
IMG_9033 kopiëren
Afgelopen maandag ochtend was ik weer in de sportschool te vinden, ik probeer toch minstens 2/3 keer per week weer te gaan sporten. Tot nu toe lukt dat nog aardig!
IMG_8941 kopiëren
Yes, dit was toch wel een van de leuke dingetjes die ik laatst in de planning had! Vrijdag 15 april was ik namelijk naar het concert van Ty Dolla Sign gegaan. Was zoooooo nice. Had hem al eens bij het Encore Festival gezien dus toen hij weer naar Nederland kwam moest ik er natuurlijk bij zijn. Na het concert zijn we Amsterdam zelf nog in gegaan.
IMG_8928 kopiëren
Onderweg naar Amsterdam moesten we natuurlijk nog even door de Mac drive en een selfie gemaakt worden voor mijn snapchat.

IMG_8748 kopiëren
En zoals ik in mijn blogpost van afgelopen zaterdag al zei komen er deze week weer nieuwe kettingen online in de shop! De foto’s hiervoor maak ik trouwens altijd zelf.
IMG_8523 kopiëren
Tijdje terug was ik met Milou gaan shoppen in Utrecht maar voor we dat deden gingen we eerst lunchen. Was gewoon in het Station van Utrecht maar dit was zo lekker! We hadden beide een broodje met Mozzarella.
IMG_8308 kopiëren
En als laatste een foto van een paar weekjes geleden. Zoals je ziet heb ik een screenshot gemaakt van Chantal’s snapchat. Hier waren we ballonnen aan het opblazen voor Liefde voor het feestje. Hiervoor maak ik regelmatig de foto’s tijdens een feestje, zo ook morgen want dan is het de Kings Night Edition in de Graanbeurs Breda. Dus misschien tot morgen avond?

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie