PICTURE DIARY #10

IMG_1551 kopiëren

Afgelopen maandag had ik een fotoshoot samen met Noëla en dit is een van de foto’s. De foto’s zijn al te zien op de Facebook-pagina van photosbydns, maar zal ze binnenkort ook op mijn blog posten.

IMG_1572 kopiëren

Het was maandag lekker weer en dat kwam wel goed uit want we hadden van het werk een BBQ. Lekker gegeten en gezellig bijgekletst met alle collega’s. Na de BBQ zijn we nog met een aantal naar de Live piano bar geweest waar we nog dansjes en drankjes hebben gedaan en voor ik het wist was het alweer 4u en tijd om naar huis te gaan.

IMG_1579 kopiëren

Samen met Larissa in de Live.

IMG_1602 kopiëren

De volgende dag was Larissa weer bij mij want ik had een fotoshoot geplant met haar, stay tuned voor het resultaat!

IMG_1684 kopiëren

Donderdag heeft Chantal foto’s gemaakt voor een outfitpost die inmiddels al op mijn blog staat. Daarna zijn we nog de stad in geweest om wat dansjes te doen in de Studio.

IMG_1734 kopiëren

Verder heb ik afgelopen dagen alleen maar gewerkt. Zondag was ik om half 10 in de avond klaar met werken en het was nog lekker weer dat ik samen met collega nog eventjes op terras heb gezeten en lekker een ijsje heb gegeten.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie