PICTURE DIARY #11

Het is even rustig geweest op mijn blog maar ik heb weer een picture diary voor jullie.

IMG_1745 kopiëren

Laatst was Charlotte jarig en om dit te vieren hebben ik en Milou haar meegenomen naar Prins Heerlijk in Tilburg voor een High Tea. We hebben lekker gegeten en daarna nog een theetje buiten in het zonnetje gedronken.

Donderdag avond ging ik samen met Larissa de stad in. En een avondje is geen succes zonder Nacho’s van de Studio, en natuurlijk een cocktail en dan natuurlijk een Cosmopolitan. Blijft mijn favo cocktail.

Naamloos-11.jpg

Vrijdag begon de kermis in Tilburg en zaterdag was ik na het werk daar nog even heen geweest. Niet dat ik nu veel van de kermis heb gezien die dag want we zijn ergens op een terras gaan zitten kletsen.

IMG_1946kopie

Op maandag is het altijd Roze Maandag en een vriend van mij moest het geluid regelen bij de Korte Heuvel. Natuurlijk ging ik hem even opzoeken en moest ik een hele klim maken maar dan had je ook wel een leuk uitzicht op het feest.

IMG_1947kopie

Daarna ben ik samen met deze twee over de kermis gegaan. Maar ik kreeg natuurlijk weer honger en hebben we nog poffertjes met aardbeien gegeten.

IMG_2154 kopiëren

Dinsdag ging ik samen met collega’s naar de kermis en gingen we eerst naar de bierhal voor de Heineken relatiedag.

We zijn de hele kermis over geweest, ik had nog een ijsje gegeten. Ook ben ik nog een achtbaan in geweest en heb ik een weddenschap verloren dus kostte me nog een biertje ook. Ben misschien niet zo goed in weddenschappen, verlies die meestal. Ook al verzin ik ze zelf.

IMG_2029 kopiëren.jpg

Ik ging op puppy bezoek. In het begin was ze heel speels en was ze veel aan het happen. Ik heb nog een afdruk ervan in mijn arm staan toen ik eventjes niet aan het opletten was. Daarna was ze moe en heeft ze in mijn armen geslapen. Wat een schatje he!

Zondag ging ik samen met Chantal naar R&B Sunday in Drimmelen. Het was heerlijk weer dus dat maakte het wel een stuk leuker dan vorig jaar. Toen waren we daar ook alleen door de regen stonden we onder een tent te schuilen.

IMG_2147 kopiëren.jpg

Afgelopen maandag was ik in Ede gaan lunchen waar een vriendin van mij woont. We gingen lunchen in een heel leuk tentje daar en heb ik een broodje met mozzarella gegeten met een sapje waar spinazie door heen zat. Iets wat ik stiekem heel lekker vind.
De dinsdag was ik ook vrij en ben ik samen met Chantal nog naar een sauna geweest en hebben we als afsluiter nog Sushi gegeten.

Vrijdag avond was ik weer in de sportschool te vinden met Chantal, wat weer eens heerlijke (not) spierpijn heeft veroorzaakt de dagen erna. Maar we hebben onze motivatie om te gaan sporten weer gevonden, want afgelopen woensdag waren we ook al bij Basic Fit te vinden.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie