PICTURE DIARY #12

IMG_2245 kopiëren

Afgelopen dinsdag ging ik naar Suicide Squad. Een film die ik moest zien MET snoepjes natuurlijk.

IMG_2290 kopiërenk

In de lift met Chantal en mijn zusje Irene. Vrijdag avond gingen we naar de stad om even gezellig een drankje te doen. Ik had de hele week gewerkt dus avondje uit met deze twee was needed!

IMG_2301 kopiëren

Chantal maakte deze snap van mij toen ik drankjes ging halen voor ons. Dit shirt heb je al wel eens voorbij zien komen in een outfit post van mij. Klik hier om die te zien trouwens.

IMG_2329 kopiëren

En mijn zusje was vrijdag avond de bob dus ik kon heerlijk een wijntje drinken.

IMG_2330 kopiëren

Zaterdag had ik een vrije dag en ging ik eerst naar de kapper. De lelijke uitgroei is weer weg. Mijn haren hebben hier trouwens nog krullen doordat ik de avond ervoor mijn haren had ingevlochten.

IMG_2333 kopiërenk

Na de kapper hebben ik en Chantal weer wat foto’s geschoten voor de outfitposts die je regelmatig op mijn blog voorbij ziet komen. Natuurlijk moet er dan even een snapchat geplaatst worden op mijn storylijn. Mocht je me snapchat willen volgen, voeg me dan toe: deniise013.

IMG_2335 kopiëren

Daarna gingen we met een stel sushi eten bij Mojo. We hadden echt mega honger want we hadden pas om 20u gereserveerd. Voordat we gingen hebben ik en Chantal eerst nog de film How to be single gekeken. Deze hebben we niet eens afgekeken want wij vonden hem best tegenvallen.

IMG_2337 kopiëren

And finally konden we eten! Na het eten zijn we nog wat gaan drinken op het terras bij de Studio en daarna zijn we naar huis gegaan. Zondag moest ik gewoon weer werken dus het was ook wel fijn dat we het niet mega laat hadden gemaakt.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie