PICTURE DIARY #13

IMG_2393 kopiëren

Maandag en donderdag was ik in de sportschool te vinden. Ik probeer minimaal 2keer in de week te gaan en tot nu toe hou ik dat nog goed vol. Begin ook alweer wat sterker te worden, dus er zit weer vooruitgang in.

IMG_2381 kopiëren

Dinsdag avond ben ik een stuk gaan lopen en kwam ik deze zonsondergang tegen. Blijft altijd mooi om te zien.

IMG_2405 kopiëren

Donderdag avond ging ik naar de bioscoop. Now you see mee2. Het eerste deel had ik eigelijk nog nooit gezien dus ik hoopte al dat er niet teveel verwijzingen waren naar de eerste film zodat ik hem gewoon goed kon volgen, en de film was gewoon goed te volgen.

IMG_2448 kopiëren

Vrijdag avond heb ik na het werken eerst een aflevering van Game of Thornes gekeken. Het begint echt weer spannend te worden!

IMG_2435 kopiëren

Daarna besloten ik en Chantal nog om eventjes naar de stad te gaan en een drankje te doen.

IMG_2482 kopiëren

Zondag was ik vrij en ben ik eventjes de stad in gegaan. Ik wou een systeemcamera kopen, maar diegene die ik wil hebben hadden ze helaas niet in de winkel. Dus wat doe je dan? Juist, lekker op terrasje gaan zitten met iets lekkers.

IMG_2494 kopiëren

En zondag avond ging ik weer naar de bios. Secret life of pets. De film viel een beetje tegen.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie