PICTURE DIARY #15

IMG_2664 kopiëren

Yay! Ik wilde al een tijdje witte boots en bestelde ze uiteindelijk bij Lamoda. Ook de rugtas heb ik daar besteld en gebruik hem sinds ik hem heb eigelijk best vaak. Maar goed, ik stond op Chantal te wachten want we gingen eventjes lunchen in de stad.

IMG_2662 kopiëren.jpg

Uiteindelijk zijn we bij de Studio op terrasje gaan zitten en hebben we heerlijk gegeten.

IMG_2747 kopiëren.jpg

Dinsdag heb ik de hele dag gewerkt en na het werk heb ik samen met een vriendinnetje nog eventjes op het terras heerlijk gegeten. Als toetje kregen we nog van een collega een eigen gemaakte pruimentaart omdat het haar laatste werkdag was. Ondanks dat het heel jammer is dat ze weg gaat was de taart wel erg lekker!

IMG_2748 kopiëren

Woensdag avond begon ik me al wat beroerder te voelen en donderdag werd het alleen maar erger. Donderdag avond ben ik vroeg in bed gaan liggen en heb ik series gekeken. Ben nu Teen Wolf aan het kijken en moet zeggen dat hoe verder ik kom in de serie hoe beter ik hem vind worden!

IMG_2749 kopiëren.jpg

Vrijdag ben ik ziek thuis gebleven en heb ik eigelijk niet zo heel veel gedaan. Heb nog wat Teen Wolf gekeken op Netflix en af en toe heb ik een stuk gelezen in dit boek. Ik kocht het boek in Antwerpen en is gewoon leuk om door te lezen. En het is altijd leuk en leerzaam om tips en tricks van iemand anders te lezen.

IMG_2750 kopiëren.jpg

Ook heb ik nog wat foto’s bewerkt van een fotoshoot die ik laatst had van een bruidspaar.

IMG_2742 kopiëren.jpg

Zondag was ik nog niet helemaal lekker maar had een fotoshoot geplant staan van Milan, hij werd die dag gedoopt waar ik heel veel zin in had om te gaan fotograferen.

IMG_2752 kopiëren.jpg

De foto’s zijn super gaaf geworden, was een geslaagd dagje. Na de shoot heb ik thuis de foto’s gelijk bewerkt en ben ik in bed gaan liggen om nog een klein beetje uit te zieken.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie