PICTURE DIARY #16

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dinsdag had ik een vrije dag, yay! ‘S middags heb ik een drankje gedaan bij Havana samen met Chantal. In de avond ben ik nog naar de Esplanade gegaan samen met Larissa, later zijn er nog een aantal collega’s bij gaan zitten die net klaar waren met werken bij de Esplanade.

Processed with MOLDIV

Woensdag ging ik na het werk een hapje eten in Waalwijk bij Hugo. We gingen pas best laat, dus ik had echt mega honger.

img_2832-kopieren

We zaten heerlijk de hele avond buiten. Mijn voorgerecht was Zalm met krokante groentes en avocado. Dit was denk ik het lekkerste gerecht wat ik die avond op heb.img_2834-kopieren

Als hoofdgerecht had ik een Tournedos met zomergroentes en pepersjalotjus. Wat ook weer heerlijk was.

img_2835-kopieren

En als toetje een cheesecake met limoen en karamelijs.
Als afsluiter hebben we nog verse munt thee gedronken. Een geslaagde avond.

img_2862-kopieren

Donderdag heb ik de hele dag gewerkt en vrijdag had ik nog een vrije dag. Toen heb ik in de middag mijn moeder mee genomen om te gaan lunchen bij de Esplanade. In de middag ben ik nog eventjes naar de stad gegaan en heb ik nog een paar nieuwe dingetjes gescoord.
Processed with VSCO with hb1 preset
En hebben we nog lekker een slushpuppie, milkshake en een ijsje gescoord voordat we gingen. Vrijdag avond heb ik wat netflix gekeken en ben ik vroeg gaan slapen, want ik had zaterdag een lange dienst van 12 uur lang. En de zondag heb ik ook de hele dag gewerkt.
Dus mijn picture diary van afgelopen week staat eigelijk voornamelijk uit eten haha!

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie