PICTURE DIARY #18

Vandaag heb ik weer een picture diary van de afgelopen twee weken.

img_3420-2-kopieren

Vorig week maandag heb ik de foto’s bewerkt van DJ Newtune die ik had gemaakt. Het resultaat van de shoot komt binnenkort natuurlijk nog op mijn blog te staan.

IMG_3421 (2) kopiëren.jpg

In de avond ging ik met Larissa naar de bios met een klein voorraadje snoep. We gingen naar Bridget Jones Baby. Het begin van de film viel beetje tegen maar na de pauze begon de film een stuk leuker te worden.

img_3422-2-kopieren

Dinsdag heb ik eerst geshoot voor een outfit post die inmiddels al online staat en daarna ben ik met Larissa naar de Esplanade gegaan voor een afscheidsborrel van een van mijn collega’s.

IMG_3423 (2) kopiëren.jpg

Donderdag was ik vrij en ben ik samen met een vriendin naar Den Bosch gegaan. Eerst hebben we lekker een theetje gedronken en nacho’s gegeten.

Na de nacho’s zijn we nog gaan winkelen. Bij de Zara heb ik een nieuwe winter jas gekocht. Als afsluiter zijn we bij Roels gaan eten. Ga hier vaker eten en iedere keer weer is het super lekker. Vooral het toetje, de cheesecake was heerlijk!

img_3240-kopieren

Zaterdag gingen twee vrienden van mij trouwen. Ik heb de visagie mogen doen bij Joan en daarna ben ik de hele dag bij hun geweest omdat ik heel hun dag mocht fotograferen. Daarnaast heb ik natuurlijk zelf ook mee gefeest die avond en hebben we heelijk gegeten.
Processed with MOLDIV Processed with VSCO with a5 preset

Was een gezellig avondje en we hebben met z’n alle goed gefeest!

img_3283-2-kopieren

Vorige week maandag mocht ik weer een baby fotograferen, wat eens schatje is het toch ook he. Binnenkort is ook hiervan het resultaat te bewonderen op mijn blog.

IMG_3426 (3) kopiëren.jpg

Afgelopen week was ik naar de Nike outletstore gegaan in Utrecht en daar heb ik deze sneakers weten te scoren.

img_3427-2-kopieren

En in de avond heb ik nog heerlijk kibbeling met frietjes gegeten.
Zaterdag avond ben ik samen met Chantal nog naar de Studio gegaan. Later is mijn zusje ook nog naar de stad gekomen. En zondag ben ik nog naar de Foodhall 88 geweest. Hier had ik afgelopen vrijdag nog gewerkt want wij hebben hier een bar met allemaal verschillende lekkere wijntjes. Dus ik zal hier wel vaker zijn om te werken.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie