PICTURE DIARY #19

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Picture Diary heb gepost. De vorige Picture Diary was namelijk 10 oktober. Hieronder deel ik een aantal foto’s van de laatste tijd.

img_3428

Ik werk voor Lacloche vaak in de Foodhall 88 in Tilburg. Hier kan je gezellig borrelen en eten halen bij verschillende standjes. Waaronder Bakboord en hun kibbeling is echt super lekker! Just saying..

IMG_3523.jpg

Ik ben weer begonnen met lezen. Met dank aan mijn collega Tom van wie ik alle 3 de boeken van The Hunger Games mag lenen! Ik lees echt zelden, de laatste keer dat ik heb gelezen is toch wel ongeveer 4 jaar geleden.

IMG_3946.jpg

Ook ben ik natuurlijk weer met mijn camera op pad gegaan. De outfit shoot die ik hier heb gedaan staat inmiddels alweer eventjes online. Klik hier als je de post nog niet hebt gezien.

IMG_4800.jpg

In mijn vakantie ben ik in Rotterdam gaan shoppen. Heb flink wat dingetjes geshopt waaronder bij Monki.

IMG_4803.jpg

En ik heb mezelf een nieuwe telefoon cadeau gedaan! De Iphone 7 Plus. Ik had hiervoor de 6 maar het geheugen zat altijd vol. Dus het is heel fijn om een telefoon te hebben met heel veel geheugen. En de camera.. halleluja! Foto’s die ik hiermee maak zijn weer zoveel beter.

IMG_4331.jpg

En ik ben weer flink aan het sporten geslagen! Ik ga nu al een paar weken weer trouw naar de sportschool. Het liefste ga ik 3 keer per week maar soms zit dat er niet in ivm het werk.

img_4416

17 November was het tijd voor Chance the Rapper in 013. Ik en Chantal vonden een mooi plekje boven op het balkon en hadden zo een goed uitzicht. Was een geslaagd avondje.

IMG_4606 .jpg

Voor ongeveer een half jaar ben ik al opzoek naar mijn eigen plekje. Ik sta helaas nog niet lang ingeschreven bij de woningbouw en ben nog niet aan de beurt geweest voor een appartement. Ik heb nu twee bezichtigingen gehad via een makelaar en helaas heeft dit ook nog niets opgeleverd. Maar tot ik een woonruimte heb gevonden ben ik mijn uitzet bij elkaar aan het verzamelen. En tijdens de Black Friday sale heb ik toch voor niet al te veel geld een pannenset en bestekset gekocht.

IMG_4809.jpg

Ik ben weer actiever aan het bloggen en dit ga je ook weer terug zien. De post die je nu ziet die is al online en kan je hier terug vinden. Er zullen meer Beauty posts online komen en er zullen wat persoonlijkere posts komen. Stay tuned to find out!

IMG_4630 kopiëren.jpg

En toen was het weer tijd om te gaan sporten! Dit keer samen met Charlotte. Ben rustig begonnen met trainen en merk dat ik alweer meer aan kan qua oefeningen en gewichten.

IMG_4683 kopiëren.jpg

Anderhalve week geleden zijn we gaan eten bij Kok Verhoeven in Tilburg.

Het eten was echt heerlijk! Echt een aanrader om hier een keer te gaan eten.

IMG_4895 kopiëren.jpg

En nog een sportselfie! Ik zei toch al dat ik weer meer in de sportschool te vinden was. Meestal begin ik met cardio en ben ik daarna in het zaaltje te vinden om verschillende oefeningen te doen. Voordeel is dat het in het zaaltje vaak niet druk is dus dat je dan alles kunt doen wat je wilt doen en de spullen kunt pakken die je nodig hebt en er niet op hoeft te wachten.

Naamloos-1 kopiëren.jpg

Ook ben ik weer veel aan het werk in mijn schoonheidssalon Beautyz. Op het moment ben ik voornamelijk veel wimperextensions aan het zetten. Hierboven zie je de voor en na foto’s van een nieuwe set wimperextensions.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie