PICTURE DIARY #2

IMG_9362 kopiëren.jpg
Natuurlijk toen ik bij het Regashi kantoor was even in het rek snuffelen wat voor leuks er hangt 😉

IMG_9426 kopiëren.jpg
Afgelopen dinsdag nacht mocht ik de foto’s maken voor Liefde voor het feestje Kingsnight in de Graanbeurs Breda.

IMG_9470 kopiëren
Daarna moeten de foto’s natuurlijk ook bewerkt worden.

Naamloos-1 kopiëren
Woensdag avond ben ik uiteten geweest bij van der Valk in Gilze. De gerechten waren net zo lekker dan dat ze eruit zien! Vooral het toetje was echt smullen.

IMG_9511 kopiëren
Donderdag heb ik de hele dag gewerkt. Maar vrijdag was het alweer tijd voor leuke dingetjes want toen ben ik naar de film geweest. En daarna nog eventjes op stap geweest. Het is niet laat geworden aangezien ik de volgende dag wat leuks in de planning had! Namelijk het vrijgezellenfeest van mijn nicht!

Wat een topdag was dat! We zijn echt de hele dag op pad geweest. Overdag heeft ze wat opdrachten uitgevoerd, einde van de middag hadden we een Burlesque workshop. Daarna hebben we sushi gegeten bij Koi in Tilburg en om het goed af te sluiten zijn we nog wat gaan drinken en dansjes gaan doen in de stad.
Gister had ik niet echt de tijd om bij te komen van het vrijgezellenfeest want ik moest gewoon weer werken en het was super druk. Ik moest werken bij Brasserie Robben en het was natuurlijk super lekker weer wat betekende dat het terras vol zat!

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie