PICTURE DIARY #20

Processed with MOLDIV Processed with VSCO with hb1 preset

Mijn outfit van vorige week maandag. Toen ging ik met 3 vrienden een hapje eten bij ’t Zusje in Tilburg. Heerlijk gegeten en gezellig bijgekletst. Tevens hebben we plannetjes gemaakt voor oud & nieuw. We gaan heerlijk met z’n alle een weekendje weg. Nu al zin in!

Processed with MOLDIV

Afgelopen donderdag avond weer een setje wimpers gezet in de salon. Voor meer informatie check je mijn website www.beautyz.nl

img_5105-kopieren

Donderdag avond was ik nog even in de sportschool te vinden. Samen met een vriendinnetje was ik aan het einde van de avond gegaan dus het was heerlijk rustig in de sportschool.

img_5113-kopieren

Vrijdag avond ging ik samen met mijn zusje en Chantal op stap in Tilburg. Natuurlijk naar de Studio, zoals gewoonlijk!

img_5148-kopieren

Onze outfit van de avond. Heb laatste tijd vaak mijn knielaarzen aan van Lamoda.

img_5144-kopieren

Zaterdag ben ik even met mijn moeder naar de stad geweest. Mijn sportoutfit was aan vervanging toe en ben goed geslaagd bij de H&M. Enige wat ik nog nodig heb zijn een paar nieuwe shirts voor het sporten, deze kon ik daar helaas niet vinden.

IMG_5151 kopiëren.jpg

Zaterdag avond heb ik nog gekroeld met Ballou. Daarna ben ik op tijd gaan slapen, want ik was moe en ik moest zondag werken in Foodhall 88.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie