PICTURE DIARY #21

Hopelijk zijn jullie allemaal alweer bijgekomen van oud & nieuw, Happy New Year! Dat 2017 voor iedereen meer liefde, geluk en succes mag brengen!
Vorige weken heb ik het druk gehad met werken vandaar dat ik voor vandaag een picture diary van de afgelopen twee weken laat zien.

img_5189-kopieren

Mijn week begon in de sportschool, het fijnste vind ik om in de ochtend of middag te gaan. Maar als dit niet gaat en het lukt nog om in de avond te gaan dan ga ik toch ’s avonds nog even.

Processed with VSCO with hb1 preset

Verder heb ik die hele week gewerkt en was ik zaterdag pas vrij. Voor kerst geef ik mijn ouders en zusje altijd nog een cadeau maar moest deze nog halen. Samen met mijn moeder ging ik naar de stad en zijn we gaan lunchen bij Prins Heerlijk in Tilburg. Dit is echt een aanrader, zo lekker! En veel.

Processed with VSCO with a4 preset

Kerst avond gingen we gourmetten bij Milou, en zijn we allemaal gezellig blijven slapen! Was echt een gezellig avondje met veel eten, drinken en vooral heel veel gelachen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Dit was mijn outfit voor kerstavond. De kokerrok heb ik al langer maar blijft echt een van mijn favoriete rokken. Topje had ik die middag gekocht bij The Sting in de opruiming! Altijd leuk van die koopjes scoren.

img_5321-kopieren

Eerste kerstdag gingen we gezellig met de familie uiteten bij van der Valk. Wat een traditie is geworden, dus ieder jaar zitten we met kerst met de familie bij van der Valk!

naamloos-1

Dit waren mijn gerechtjes. Ik had gekozen voor twee voorgerechten want ik had niet zo heel veel honger. Als eerste een carpaccio en daarna nog de vegetarische loempia’s. Het toetje heb ik zelf opgeschept van het dessertbuffet.

img_5337-kopierena

Na de kerst heb ik weer wimpers gezet bij mij in de salon. Voor meer informatie over de one by one wimperextensions klik dan hier.

img_5362-kopieren

Dinsdag avond was het tijd voor de kerstborrel van het werk. Wat een gezellig avondje, en kregen lekker eten. Na de borrel zijn we nog met een aantal collega’s naar de stad gegaan en de gezelligheid voort gezet. Mocht je trouwens jezelf afvragen wat ik op mijn gezicht heb naast mijn oog, dit zijn glitter stickers haha!

img_5401-kopieren

Vrijdagochtend heb ik snel mijn koffer gepakt want een weekendje weg stond op de planning! Maar eerst nog even snel naar de kapper. Eigenlijk had ik mijn afspraak voor de kerst staan maar was deze door de drukte helemaal vergeten, oeps! Gelukkig kon ik vrijdag nog terecht en ik vond dat het weer tijd was voor een nieuw kleurtje. Ik kon voor de verandering weer eens niet kiezen en uiteindelijk heb ik een kleur gekozen die ik al vaker heb gehad. Namelijk donkerpaars! Ik zat nog te twijfelen om een fellere kleur paars te doen maar heb toch maar mijn oude en vertrouwde kleur gekozen.

IMG_5557 kopiëren.jpg

Na het verven heeft Samantha nog even mijn haren ingevlochten. Daarna ging ik naar Weert, waar we met z’n 6e een huisje hadden gehuurd bij Roompot Weerterbergen.

img_5415-kopieren

Waar we natuurlijk veel hebben gegeten! De eerste avond hadden we tappas gemaakt. Later hebben we nog wat spelletjes gedaan en natuurlijk veel gelachen.

img_5440-kopieren

Oudjaarsdag! Overdag ben ik samen met Chantal gaan zwemmen en de andere zijn gaan shoppen. Later toen we allemaal weer bij elkaar waren hebben we gezellig gegourmet. Waar we natuurlijk veel te veel voor hadden gehaald, zoals eigenlijk altijd als er een avondje gegourmet word. Je zou toch maar eens te weinig boodschappen in huis gehaald hebben! (Dus de volgende dag gingen we nog een keer gourmetten.)

IMG_5461 kopiëren.jpg

Oudjaar avond samen met Milou! Was een super gezellig avondje met zijn alle, en we hebben nog eventjes Ik Hou Van Holland gekeken.

img_5523-kopieren

Na nog een gezellig avondje gehad te hebben, en heel serieus een fotoshoot hebben gehouden. (Not, zoals je kan zien) Ging ik op tijd naar bed, want ik begon me een beetje ziek te voelen. Ik was al wel een tijdje verkouden maar nu begon ik me ook nog een beetje beroerd te voelen.

img_5528-kopieren

De volgende dag zijn we gaan bowlen, zonder Chantal want die ging op tijd naar huis omdat haar moeder jarig was. Nog gefeliciteerd!
Bowlen was gezellig maar ook hier voelde ik me weer best beroerd. Eenmaal terug in het huisje zijn we gaan gourmetten en ben ik na het eten op bed gaan liggen.

img_5537-kopieren

Voordat we naar huis gingen zijn we nog naar het Designer Outlet centrum in Roermond gegaan en heb ik deze sneakers nog gescoord voor het sporten. Yay! Ik doe nooit aan goede voornemens maar nieuwe sportschoenen is natuurlijk wel een goede motivatie om te trainen. Hierna ben ik naar huis gegaan de rest is hier nog wel gebleven om verder te shoppen.

Enjoy your week!
Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie