PICTURE DIARY #22

img_5543-kopieren

Maandag kwam ik terug van het weekendje weg. Ben die week nog best ziek geweest dus heb ik maar rustig aan gedaan. Onderweg kwam ik deze pretty sky tegen!

img_5658-kopieren

Dus heb ik een paar dagen zoveel mogelijk in bed gelegen en natuurlijk series gekeken! Ik ben nu The Originals aan het kijken.

IMG_5575 kopiëren.jpg

Woensdag had ik een afspraak bij de tandarts. Ik had namelijk een week eerder een stuk van mijn tand afgebroken. En omdat de tandarts nog met vakantie was kon ik nu pas terecht.

img_5657-kopieren

En weer wat foto’s gemaakt van producten voor mijn webshop Beautyz.

IMG_5597 kopiëren.jpg

Donderdag ging ik weer sporten samen met mijn nicht. Heb deze week maar een keer kunnen sporten dat was wel beetje balen. Probeer toch 2/3 keer per week te gaan.

img_5604-kopieren

Donderdag avond ging ik samen met mijn moeder en zusje naar de Beekse Bergen Africa by light. Kon het niet laten om te zondigen en wat lekkers te nemen.

img_5656-kopieren

Eenmaal thuis ben ik samen met mama begonnen aan Game of Thrones! Ik had mama deze dvd’s cadeau gegeven voor haar verjaardag, want die is net zo’n fan van deze serie als dat ik ben. Ik had een aantal afleveringen al wel gezien maar ben weer bij het begin begonnen met kijken.

img_5638-kopieren

Vrijdag avond heb ik eerst gewerkt bij brasserie Robben in Udenhout, daarna ging ik met een vriendinnetje nog een drankje doen.

IMG_5646 kopiëren.jpg

We gingen eerst naar Foodhall 88 en later nog naar RAW. Ik was zelf nog nooit bij RAW geweest. Als je binnenkomt ziet het er echt heel leuk uit. Het enige minpuntje wat ik heb ervaren is dat het er echt heel rumoerig is. Dus ik vond het daarom niet zo heel fijn om er te zitten om gezellig te kunnen kletsen.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie