PICTURE DIARY #24

img_6128-kopieren

Ook op mijn werk hou ik me netjes aan het gezond eten. Neem crackers mee zodat ik geen brood hoef te eten. En natuurlijk een groen theetje erbij.

img_6139-kopieren

Woensdag was ik weer in de sportschool te vinden samen met Charlotte voor een killer workout!

img_6147-kopieren

Vrijdagochtend begon ik om 8u al op kantoor en ging om 17:30 pas naar huis. Heb hele dag op kantoor gewerkt aan een project. Wel lang dagje zo hele dag achter de computer. Maar wel heel productief geweest.

Vrijdagavond gingen we met collega’s nog even de stad om te borrelen. We gingen naar cafe Bakker. Super gezellig uiteindelijk waren we met z’n 8e. Ik heb wel stiekem een beetje gezondigd. Kon al dat lekkers niet weerstaan.

img_6208-kopieren

Zaterdagavond ging ik optijd naar bed en heb ik een filmpje gekeken. ‘Smoorverliefd’ om precies te zijn. Ik heb eigenlijk altijd wel naast mijn bed een fles met water staan en nu had ik er komkommer en verse munt bij gedaan. Geeft een lekker fris smaakje aan het water.

Zondag avond ging ik samen met Chantal naar Salsa Breeze. Eigenlijk zou Milou ook mee gaan maar die was helaas ziek. Dus gingen we met z’n tweetjes. Super gezellige avond gehad, was lang geleden dat we naar dit feest gingen dus was wel leuk om er weer een keertje te zijn. Stiekem toch altijd wel jaloers op mensen zie zo goed kunnen salsa dansen.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie