PICTURE DIARY #25

Goodmorning!

And it’s monday again! De week is weer eens voorbij gevlogen en vandaag weer een terugblik op de afgelopen week. Ik heb veel gewerkt dus deze week is het maar een kleine post.

img_6398-kopieren

Maandag ochtend was ik met Charlotte in de sportschool te vinden, we gingen al vroeg sporten want in de middag ging ik samen met mijn oma, mijn moeder en mijn zusje lunchen bij de Rooi Pannen.
Na het lunchen ging ik nog samen met mijn moeder naar mijn andere opa en oma want het was hun trouwdag. Dus hebben we ze een bloemetje gebracht.

Naamloos-1 kopiëren.jpg

Woensdag heb ik eerst de hele dag gewerkt waarna ik nog samen met twee collega’s een hapje heb gegeten bij Grandcafé Esplanade. Daarna was het snel haasten want samen met Jundalis ging ik naar lady’s night. Overal stonden zoals je bij een lady’s night kan verwachten kraampjes en kregen we champagne, er was een chocolade fontein en er was een stand met donuts, daar was Jundalis niet weg te slaan! Daarna was het tijd voor de film Fifty Shades Darker natuurlijk. Ik vond van deze film, net als de vorige wel echt zoooooo langdradig! Maar buiten dat de film weer een open einde had en ben toch wel benieuwd naar hoe het gaat aflopen.

De rest van de week heb ik gewerkt en zaterdag avond was het eindelijk weer tijd voor een feestje! Had er veel zin in en gingen met een stel naar Vunzige Deuntjes in 013. Voordat we daar naar toe zouden gaan zijn we nog naar Kim gegaan want die was de dag ervoor jarig!
Hierboven trouwens nog een foto van de outfit.

Zondag was ik een dagje vrij. Overdag heb ik Game of Thrones gekeken en daarna ging ik met mijn zusje en Arjan sushi eten. Nog voor de verjaardag van Arjan. Buikje helemaal weer rond gegeten. Blijft lekker, sushi! Onderweg naar huis hele chaos op straat, was net alle verlichting uitgevallen incl. stoplichten en dan ineens kunnen mensen geen auto meer rijden. Maar goed we zijn helemaal heel en wel thuis gekomen en heb ik mooi nog de laatste aflevering van Game of Thrones seizoen 6 kunnen kijken. Kan niet wachten tot het laatste seizoen!

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie