PICTURE DIARY #26

Ondanks ik eventjes wat stiller ben op de blog deel ik afgelopen week met jullie. Ik ben afgelopen week druk geweest met trainingen voor de salon, werk en natuurlijk ook nog wat leuke dingen!

img_6427-kopieren

Afgelopen dinsdag was het natuurlijk Valentijnsdag! Hopelijk hebben jullie een leuke dag gehad, ik in ieder geval wel. Overdag had ik een training voor Malu Wilz. Dit is het merk waarmee ik het meeste werk in de salon en verkoop in mijn webshop Beautyz. Binnenkort heb ik nog meer trainingen. Deze ging over de cosmetica van Malu Wilz, ik had deze training al ooit een keer gevolgd maar Malu Wilz speelt in op trends en staat eigenlijk nooit stil. Zo ook niet hun producten vandaar dat ik deze training weer een keer wilde volgen.

naamloos-1-kopieren

In de avond ging ik samen met Mark naar ’t Taphuys in Tilburg. Gezellig even drankje gedaan en nacho’s gegeten.

Naamloos-2 kopiërena.jpg

De salon is ook weer onder handen genomen en heb het goed opgeruimd en nieuwe producten een plekje gegeven. En ik heb weer een nieuwe poster aan de muur hangen, diegene die ik had hangen was alweer een tijdje oud dus een nieuwe was wel weer leuk!

IMG_6449 kopiëren.jpg

Ik heb het sporten even op een laag pitje staan. Heb het zo druk de laatste tijd en heb nu even minder tijd om te gaan sporten. Hierdoor eet ik ook weer ietsjes minder gezond dan als ik wel sport. Maar als ontbijt blijft dit mijn favoriet. Magere yoghurt, Special K en stukjes banaan. En natuurlijk een groene thee erbij, ben trouwens helemaal verslaaft aan de double green versies van de groene thee van Pickwick.

IMG_6473 kopiëren.jpg

Deze broek had ik al zo lang niet meer aangehad. Kwam hem weer tegen en toch blijft ie wel leuk door die verf spetters. Hier valt wel echt op trouwens dat ik knal roze nagellak heb. Ik draag eigenlijk nooit felle kleurtjes meer meestal wat meer aarde tinten, en vind dat denk toch leuker dan zon knal kleurtje. Wie weet straks weer in de zomer dan vind ik al die kleurtjes leuker.

naamloos-3-kopieren

Vrijdagavond ging ik samen met Imme een hapje eten bij James in Sprang-Capelle. Toen ik nog in Waalwijk woonde kwam ik hier regelmatig. Je kan hier lekker eten maar om te borrelen is het hier ook super gezellig. Dus super leuk om hier weer eens te eten! Al het eten is bereid door de vriend van Imme, die dus als kok hier werkt. Heerlijk gegeten. Eerst kregen we een amuse van zalm, als voorgerecht had ik een carpaccio genomen en als hoofdgerecht een kabeljauw. Ik zat al aardig vol maar ik had op de kaart een brownie gespot en kon het niet laten om die te bestellen. Wat een goed idee was want hij was heerlijk. Nu ik toch het sporten voor paar weekjes op laag pitje heb gezet kan ik net zo goed ook maar even van de desserts genieten toch?!

naamloos-4-kopieren

Het weekend heb ik verder gewerkt. Zondag was ik gelukkig een beetje optijd klaar met werken en ben ik samen met mijn ouders gaan eten bij een Italiaans restaurant. Ik bestelde een pizza met zoals je kan zien rucola maar onder die berg rucola lag nog serranoham verstopt.

Deze week zal ik verder nog een beetje afwezig zijn op de blog want heb weer een druk weekje in de planning staan. Ook staat er iets heel leuks in de planning, namelijk het concert van the Weeknd! Yay, eindelijk ga ik hem dan live zien. Eigenlijk zouden we hem al live zien bij het concert van Rihanna maar toen had hij helaas gecanceld. Maar goed, vrijdag dus!

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie