PICTURE DIARY #27

Phoe, zoals jullie hebben gemerkt ben ik even afwezig geweest op de blog. Heb het laatste weken zo druk gehad dat ik dit eventjes op een laag pitje had staan. Ik ben namelijk van baan veranderd, waardoor ik eventjes twee banen had. Ook heb ik 1 maart de sleutel gekregen van mijn appartement! Dus heb flink geklust, en dan daartussen ergens nog een beetje vrije tijd overhouden. But i’m back! Deze picture diary is dus een samenvatting van een paar weken.

IMG_6596 kopiëren.jpg

Ik was weer te vinden bij de leverancier van het make-up en cosmetica merk wat ik verkoop. Ik had een training over alle make-up producten die ze hebben. Leuke en leerzame dag!

IMG_6611 kopiëren.jpg

Hier keek ik wel het meest naar uit, het concert van The Weeknd! Met als voorprogramma Bryson Tiller. Echt wat een top avond. En natuurlijk kon ik het niet laten maar moest gewoon een trui scoren. Ik wou al heel lang eigenlijk een van zijn shirts met XO erop dus nu bij het concert heb ik er eindelijk een gekocht. Ondertussen woon ik in die trui, zo vaak heb ik hem aan.. Maar goed anyway, het concert was echt super nice. En zijn stem.. Love it!

IMG_6728 kopiëren

Ook is het natuurlijk Carnaval geweest in Brabant! Ik geef zelf niet zo heel veel meer om carnaval maar de leukste avond van carnaval die mis ik niet, en daarnaast is het een traditie geworden om op dinsdag avond naar de Studio te gaan want dan draaien dj Sueside, dj Ser-V en dj DNS.

Snapchat-1310869175 kopiëren

Yay! Eindelijk de sleutels van mijn appartement. Na bijna een jaar zoeken heb ik mijn eigen plekje.

IMG_6762 kopiëren.jpg

Natuurlijk zijn we meteen gaan klussen. De muren hebben weer een nieuw laagje verf, net zoals de deuren, kozijnen en de plafonds.

IMG_6772 kopiëren.jpg

Dus iedere dag dat ik vrij was heb ik geklust in het huisje.

IMG_6832 kopiëren

Nog een concert waar ik naar uit keek. Het concert van Tory Lanez. Samen met Chantal ging ik dus weer naar Amsterdam, dit keer naar Paradiso. Eigenlijk hadden we voor de week erop nog een concert geplant staan, namelijk die van Kehlani. Maar helaas wordt die verzet, dus die houden we nog tegoed!

IMG_6861 kopiëren.jpg

Voor het werk ben ik een paar dagen naar Frankrijk gegaan. We sliepen in dit groene hotel, wat trouwens wel fijne bedden had!

IMG_6869 kopiëren.jpg

In de avond hebben wij bij dit leuke restaurant gegeten. Back to the 60’s.

IMG_7032 kopiëren.jpg

Chantal werd 25 en dat moest natuurlijk gevierd worden! Dit deden we donderdag avond al maar vrijdag avond vierde ze het nog met een feestje. Gezellig bij haar thuis met vrienden en familie en daarna zijn we nog eventjes de stad in geweest.

Snapchat-56590495 kopiëren.jpg

Yay! Ben weer naar de sportschool geweest, ook het sporten had ik namelijk eventjes op een laag pitje gezet. Maar ga dit nu weer lekker oppakken. Straks ook weer meer tijd voor als ik verhuist ben. Altijd zo balen als je na een tijdje weer begint, je merkt gewoon dat het allemaal wat zwaarder is terwijl ik het net weer aan het opbouwen was. Maar goed we zijn weer begonnen.

Snapchat-425163972 kopiëren.jpg

En bij sporten hoort natuurlijk ook het opletten van voeding. Langzaam begin ik weer over te stappen naar gezonder eten en wil nu ik weer op mezelf woon ook een stuk gezonder gaan koken.

Snapchat-556869165 kopiëren

Zondag was ik gaan kijken naar een wedstrijd van mijn zusje. Ze heeft een tijdje terug een nieuw paard gekocht en gaat hiermee wedstrijden rijden. Meteen was ze met een proef 1ste geworden! Goed bezig 😉

Snapchat-1434583461 kopiëren.jpg

Vrijdag zijn we in de pauze naar Vis&Meer gegaan voor de lunch. Mijn favoriet daar is kibbeling piri piri.

Snapchat-1318434028 kopiëren.jpg

En vrijdag avond heb ik samen met mama nog geklust in het appartement want zaterdag ochtend was het moving day! Naast dat ik heel veel zin had om te verhuizen en eindelijk weer op mezelf te wonen blijft het toch ook wel weer raar om dan te weten dat je de laatste nacht thuis slaapt.

20170325_185426 kopiëren.jpg

Na zaterdag ochtend de hele dag spullen te hebben verhuist naar mijn appartement en in de middag alleen op zijn plek gezet te hebben vonden ik en Milou dat we onszelf wel mochten verwennen met sushi! We hebben het besteld bij I Love Sushi Tilburg, en dit is echt een aanrader. Het eten was er snel en super lekker. Ze waren wel vergeten de loempia’s erbij te doen maar nadat we ze hadden opgebelt kwamen ze het super snel naleveren en kregen we zelfs 2 porties ipv 1.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie