PICTURE DIARY #28

Het is alweer eventjes geleden dat ik een picture diary heb gepost. Vandaag deel ik wat foto’s die ik heb gemaakt in die tussentijd.

Zoals jullie weten woon ik sinds een paar maandjes in Tilburg. Beetje bij beetje wordt het appartement steeds meer naar mijn zin. De gang is bijna af, alleen de spiegel moet nog worden opgehangen en als het goed is komt over 1 tot 3 weken mijn nieuwe bank binnen. Yay! Als hij binnen is zal ik hem delen in de picture diary.

3

Ook heb ik weer een training gevolgd dit keer helemaal gericht op de perfecte wenkbrauwen. Veel geleerd en de nieuwe producten zijn super fijn! Binnenkort staan ze online in mijn webshop.

IMG_20170601_203433_348

En een picture diary zou mijn picture diary niet zijn als er geen foto’s van eten in zou staan! Om te beginnen sushi! Sinds ik I love sushi heb ontdekt bestel ik hier toch regelmatig wel wat. Mijn favoriet is de Crispy Chicken Roll en de Fried Crispy Chicken Roll.

Ook heb ik laatst bij ’t Taphuys gegeten. Kijk hoe leuk ze het uitserveren ook! Alles wat je besteld op een mega lange plank. Super gezellig. We hebben hier hele avond gezeten en zitten borrelen.

67

Paar weekjes geleden ben ik samen met Elodie naar 7th Sunday geweest. Het weer was ook echt super lekker. Super last minute besloten we te gaan om me verjaardag nog te vieren. En dat hebben we nog even goed gevierd!

IMG_20170618_173323_025.jpg

Met vaderdag zijn we naar Asian Boulevard gegaan om Koreaans te eten. Lekker en je kan het eten zelf grillen op de grill in het midden van te tafel, super leuk! Na het eten zijn we nog naar Pirates of the Caribbean geweest in de bios. Leuke film weer, een aanrader maar zal niets spoilen voor als je hem nog wilt gaan kijken.

Vorig weekend ging ik samen met Chantal op vakantie, lekker paar daagjes bijkomen in Marrakesh! Mijn 3 camera’s gingen mee, waarvan ik uiteindelijk alleen maar mijn Canon heb gebruikt. Ontbijtje klaar en we konden naar Schiphol.

Binnenkort komt er een aparte blogpost met de foto’s van onze vakantie, dus mocht je onze vakantiefoto’s willen zien met waar we allemaal zijn geweest hou de blog dan in de gaten! Owja en mijn favoriete nieuwe product van Malu Wilz is de Malu Wilz Basic Natural Beauty Day Cream Prime Time. Zit een SPF 10 in en geeft meteen een kleurtje wat voor iedere huidskleur geschikt is. Ideaal, had ik niet een bleek gezicht bij het zwembad. Had er wel een extra factor onder gedaan want voor de echte zomer zon is SPF 10 natuurlijk wel te weinig.

10

Eenmaal terug in Nederland kon de trui weer aan. Deze is trouwens van Forever 21 van de mannen collectie maar vond hem zo leuk dat ik hem gewoon heb besteld voor mezelf. Wat fijn is omdat hij eigenlijk voor mannen is, is dat deze een stuk langer is wat echt super fijn zit.

Samen met Mark ben ik een hapje gaan eten bij Tredici. Na een carpaccio, spaghetti carbonara en een rood wijntje zijn we nog naar de Studio gegaan om te borrelen. Hier zijn nog een aantal vrienden aangeschoven en gezellig bijgekletst met iedereen.

Al een jaar of 3 wil ik naar Woohah! En iedere keer als ik dan toch besloot om kaartjes te kopen was ik te laat en was het festival al uitverkocht. Dit jaar heb ik weekend tickets weten te scoren. Had echt zin in dit festival en keek het meeste uit naar het optreden van G-easy en damn, he was good!!! Er waren natuurlijk meer acts die ik graag wou zien als Nas, Brysonn Tiller, Travis Scott en Post Malone. Hebben echt veel optredens gezien waaronder ook Hopsin, waar ik eigenlijk niet veel van kende maar wel echt moet gaan doen, klonk echt nice!

Enjoy your week!
Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie