PICTURE DIARY #29

De week is weer voorbij gevlogen! Maandag had ik eerst een hele leuke fotoshoot. Ik had namelijk een zwangerschapshoot. Toch wel bijzonder om iemand zo op de foto te zetten en het resultaat is ook echt mooi geworden. 20170704_205414

Dinsdag ben ik vanuit het werk meteen door gegaan naar Kim, want ik mocht met haar mee naar het Robbie Williams concert! Het was er echt super druk. Als je al denkt op de foto dat je veel mensen ziet, achter ons stonden ook nog eens heel veel mensen. We hebben lekker veel hits mee kunnen zingen als Angel en Rock DJ. De terugweg naar huis was wel een ramp. Eenmaal bij de auto hebben we over 2 straten alleen al 50 minuten gedaan. In totaal heeft de reis naar huis 3 uur geduurd. Maar het was wel een top avondje.

 

Zo fijn om lekker buiten in het zonnetje te kunnen lunchen op het werk, en probeer nog steeds zo gezond mogelijk te eten. Ik heb laatst een weegschaal gekocht zodat ik het een beetje bij kan houden. Er moeten toch echt een paar kilootjes af en leek me toch wel handig om dat bij te gaan houden. Zo was afgelopen woensdag mijn lunch crackers met kipfilet en avocado.

IMG_20170708_102243_174.jpg

Zaterdagochtend gingen mijn haartjes weer in de verf. Zelfde kleur als gewoonlijk. Ik probeer altijd 1 keer in de 5 weken te gaan om mijn haren te verven, en meestal om de keer knippen we mijn haren. Ik föhn of stijl mijn haren de laatste tijd echt maar zelden zo beschadig ik mijn haren amper en hoef ik ze dus niet iedere keer te laten knippen.

IMG_20170708_171757_058.jpg

Zaterdagmiddag en avond gingen we bij Charlotte en Youri een marathon Pirates of the Caribbean houden. Met natuurlijk heel veel hapjes, waarvan de hond wel baalde dat hij niets mocht. Ik ben bij het vierde deel afgehaakt aangezien ik in slaap viel.

 

Zondag ging ik naar de finales van Basketbal in Amsterdam. Ik ging met de trein en voor de mensen die mij kennen is dat best bijzonder want ik ga eigenlijk nooit met de trein. Maar het leek ons wel handiger want het scheelt toch weer een parkeerplek in de buurt zoeken en voor het Museumplein in Amsterdam stopt gewoon een tram. Ondanks dat we een paar spannende wedstrijden hebben gezien heeft Nederland helaas niet gewonnen.

Enjoy your week!
XXXX

Denise

Geef een reactie