PICTURE DIARY #3

IMG_9757 kopiëren
Afgelopen dinsdag was ik jarig! Yay! Overdag was ik samen met Elodie en hebben we foto’s gemaakt die inmiddels al op mijn blog staan.

IMG_9786 kopiëren.jpg
In de avond heb ik mijn verjaardag nog gevierd met een paar collega’s en ze hadden voor mij een taart gehaald! Super lief en lekker natuurlijk.

IMG_9831 kopiëren
Woensdag ben ik samen met mijn nicht, vriendin en tante op pad geweest voor wedding dingetjes van mijn nicht. Begint steeds dichter bij te komen nu!
En in de avond was het weer tijd om foto’s te maken voor Liefde voor het feestje in Breda.

IMG_9912 kopiëren
Donderdag was ik mee met een vriendin die regelmatig kinderen schminkt in tuincentrum Intratuin om foto’s te maken. Ik had nog foto’s nodig voor mijn portfolio voor school en die kon ik hier mooi maken.

IMG_9925 kopiëren
Daarna gingen we samen haar hondje Billie uitlaten en gelijk een frozen yoghurt halen.

IMG_9942 kopiëren.jpg
Mijn vader was donderdag jarig en gingen met z’n alle nog lekker uiteten bij de italiaan. Ik had een pizza met mozzarella! Toch wel een van mijn favo pizza’s.

Vrijdag heb ik de hele dag boodschapjes gedaan en voorbereidingen voor mijn feest ’s avonds. Heb alleen helemaal geen foto’s gemaakt die avond dus kan ze ook niet met jullie delen. De dag erna en zondag heb ik gewerkt bij Brasserie Robben, was natuurlijk heerlijk terras weer dus heb in het zonnetje kunnen werken.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie