PICTURE DIARY #30

Voor mijn nieuwe job ga ik regelmatig naar het buitenland. Afgelopen dinsdag ging ik om 06:30 uur vanaf Düsseldorf naar Zweden.

IMG_20170711_064338_437.jpg

Maar voordat we gingen vliegen natuurlijk eerst een goed ontbijtje eten op het vliegveld!  Normaal gesproken eet ik niet veel als ontbijt, aangezien ik nog steeds zo veel mogelijk op mijn eten let, wat yoghurt met wat Special K en that’s it als ontbijt. Maar hey, voor dit soort ontbijtjes maak ik graag een uitzondering.

In Düsseldorf waren de bedden zo zacht daar zakte je helemaal in weg, het hotel in Zweden was nog steeds een zacht bed maar gelukkig niet zo extreem als in Düsseldorf. Zoals je op de tweede foto ziet was er een regendouche. Altijd zo fijn, zou willen dat ik dat thuis had. Maar anyway, eenmaal uit de douche stap ik in een soort voetbadje, want blijkbaar sloot de douche aan de onderkant zo goed af dat er dus flink wat water in de badkamer lag! De volgende ochtend voordat we weer gingen werken namen we natuurlijk eerst tijd voor een ontbijtje. En aangezien het ontbijt van de dag ervoor wel heel ongezond was heb ik toch maar voor een wat gezonder ontbijt gekozen.

IMG_20170712_215657_644

Na twee dagen in Zweden was het weer tijd om naar huis te gaan. Blijft toch altijd wel mooi dat uitzicht boven de wolken. Vooral met een zonsondergang!

Zaterdag ochtend heb ik een outfit geshoot samen met mijn maatje! Die komt eind deze week online. Het plan was om twee outfits te shooten, maar iedereen die mij kent weet dat ik soms nog eens wat vergeet (oké, regelmatig) en was ik dus mijn broek vergeten mee te nemen, waardoor we dus maar een outfit hebben kunnen shooten.

IMG_20170715_203340_766.jpg

De rest van de zaterdag (en zondag trouwens) heb ik rond gelopen in deze super comfy outfit. Zaterdag heb ik snel nog even mijn fiets opgehaald bij mijn opa en oma. Mijn fiets heeft namelijk een jaar of 2 met een lekke band in de garage van mijn ouders gestaan, maar mijn opa en oma waren zo lief om deze dus te maken en kan ik eindelijk weer met mijn fiets.

img_20170716_004809_098.jpg

Zaterdag avond hebben we met z’n alle bij mij thuis nog een drankje gedaan, en ondanks ik twijfelde om de stad nog in te gaan hebben hun mij overgehaald toch te gaan. En het was weer super gezellig en natuurlijk heb ik meteen gebruik gemaakt van mijn fiets! Ondanks ik geen zin had om weg te gaan ben ik wel blij dat ze me hebben overgehaald wat het was een gezellig avondje en voordat we het wisten was het alweer tijd om naar huis te gaan.

Enjoy your week!
Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie