PICTURE DIARY #31

Vandaag weer een picture diary van de afgelopen 2 weekjes! Ik ben weer op zakenreis geweest, ben gaan shoppen en ben naar de wedstrijd geweest van mijn zusje. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen 2 weken?Snapchat-805080553

Vorige week maandag was ik weer in de sportschool te vinden. Ik ga nog steeds niet zo vaak als ik zou willen gaan. Toch maar iets meer tijd voor vrij maken. Wel train ik steeds vaker thuis.

Donderdag ben ik meteen vanuit werk door gereden om Dani te fotograferen. Het resultaat staat inmiddels al online, klik hier om de foto’s te zien. Omdat ik geen tijd had om te eten had ik deze wraps gehaald en ze waren lekker!

Zaterdag heb ik samen met Arjan geshoot voor deze outfit. Het plan was om 2 verschillende outfits te shooten maar aangezien ik vaak veel vergeet was ik natuurlijk weer de helft van de andere outfit vergeten mee te nemen. Woepsie! Dus hebben we maar 1 outfit geshoot.

Vorige week mocht ik weer op een reisje, en dit keer was het naar Griekenland. Doei regenachtige Nederland en hellooo zonnige Griekenland!

Wat een uitzicht toch. En….. Lekker eten natuurlijk!

2017-07-29 06.17.23 1.jpg

Zaterdag had ik met Milou afgesproken en aangezien we niet bij elkaar in de buurt wonen spreken we meestal af in Den Bosch of zoals zaterdag in Utrecht. In de ochtend had ik eerst weer een Newborn shoot en ben daarna naar Utrecht gereden.We zijn lekker gaan lunchen en daarna nog eventjes gaan shoppen. Ik heb twee kandelaren gekocht. Toevallig had ik die al keer gezien en nu waren ze in de sale dus kon ze niet laten staan! En natuurlijk eventjes nog wat kleding shoppen, pashokje hierboven is in de Monki. Half claustrofobische veel te donkere paskamer maar die lampjes en spiegels maakte het wel weer leuk om snel een selfie te maken!

Zondagochtend smoothies gemaakt, zal wel een keer een post maken met wat recepten! Heb inmiddels wat lekkere varianten ontdekt. Daarna zijn we naar Dongen gereden om de wedstrijd van mijn zusje te kijken. Ze moest individueel maar ook voor het 4-tal. Natuurlijk had ik me camera bij om snel wat kiekjes te schieten voor haar. Het lijkt op deze foto alsof het de hele dag top weertje is geweest maar we hebben de eerste proef in de regen staan kijken en zijn keer naar een tent gevlucht omdat het wel heel hard ging regenen.

Till next week!
Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie