PICTURE DIARY #32


Ik heb tijdens de geboorte van Pepijn foto’s mogen maken en dit is een van de foto’s die uiteindelijk op het geboortekaartje is gekomen. Zo leuk om het kaartje dan zelf ook te hebben! Natuurlijk heb ik 1,5 week later nog een shoot gedaan en daar zijn de linker foto’s o.a. het resultaat van. Binnenkort zal ik de rest ook delen want de foto’s zijn echt zo mooi geworden!

20170801_190939.jpg

Heb mezelf even verwend met nieuwe schoenen want nee mama, ik heb nog niet genoeg schoenen! En vond deze wel echt super leuk met die rode accenten.

Ik probeer iedere dag zo veel mogelijk water te drinken. Vaak varieer ik door er wat fruit of citroen bij te doen. Nu had ik er citroen, komkommer en muntblaadjes in gedaan. Lekkere en frisse combi! En natuurlijk was ik ook weer in de sportschool te vinden!

img_20170804_100824_381.jpg

Mijn laptop heeft eindelijk een hoesje. Ik had er een besteld toen ik de laptop nieuw had alleen die is nooit aangekomen. Ondertussen heeft de laptop al wel wat deukjes en beschadigingen maar goed, eindelijk heb ik nu dus een hoes om mijn laptop heen zitten.

IMG-20170805-WA0000.jpg

Sinds ik mijn blender heb maak ik zo goed als iedere dag wel smoothies. Nu ben ik wat meer aan het variëren en aan het uitproberen met verschillende smaakjes en varianten. Heel veel recepten die ik tegen kom bevatten o.a. bovenstaande ingrediënten. Ik was eigelijk van plan ze te gaan bestellen tot ik ze gewoon bij de Albert Heijn zag liggen. Super handig.

img_20170805_154747_901.jpg

Zaterdag eind van de middag besloot ik nog om te gaan sporten. Het nadeel is dat de sportschool om 16u dicht gaat in het weekend, en ik besloot om 15:30 nog om te gaan sporten. Dus dan maar thuis sporten!

Zaterdag aovond kwam een vriendin op visite en nam bloemetjes voor mij mee! Yay, word altijd helemaal blij van bloemen in mijn huisje. En natuurlijk moest er een wijntje gedronken worden met wat snacks! Beetje zondigen.

Snapchat-310330790 kopiëren1.jpg

Daarna ben ik nog spontaan even de stad in geweest met Maartje. Altijd leuk van die spontane avondjes.

Zondag weer een dagje geshoot voor de blog. Samen met Sander dit keer en er zijn veel leuke shots gekomen uit die shoot. Binnenkort zie je ze natuurlijk allemaal voorbijkomen.
Savonds heb ik de eerste aflevering van het nieuwste seizoen van mijn favo serie Game of Thrones gekeken. De eerste scene alleen al was echt zo vet! Ben echt benieuwd hoe ze de serie gaan laten eindigen straks!

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie