PICTURE DIARY #33

Vorige week zaterdag ging ik met Elo naar Appelsap festival! Yay! Had er echt super veel zin in. Vooral omdat lil Wayne in de line-up stond. We stonden zo goed als vooraan, werden helemaal geplet maar zijn optreden was echt super nice. Helaas heeft het ook even geregend maar bij de bar kregen we poncho’s. Mijn outfit had ik trouwens lekker basic gehouden zoals je ziet, all black.

Vorige week zaterdag ging ik naar de kapper. Ik was mijn lange haren beu, en de kleur ook. Ik had zon paarse gloed maar die kleur loopt telkens zo terug dat ik even wat anders wilde. Er is een flink stuk afgeknipt en heb nu gewoon een bruine kleur in mijn haren. Ben er helemaal happy mee! Het is wel weer even wennen hoor, vooral met mijn haren kammen.

WhatsApp Image 2017-08-21 at 09.58.18Zaterdag avond hebben we gezellig bij Kim doorgebracht wat betekend dat we de hele avond eigenlijk hebben gegeten, stookbrood, pizza, nacho’s en we hebben twee films gekeken. Vooral Tarzan vond Chantal heel leuk…. NOT!

Zondag middag was ik weer in de sportschool te vinden en daarna meteen even boodschappen gedaan. Ben weer op gezonde tour dus bij mij thuis kan je nu alleen maar healty dingen vinden! Sorry als er iemand op visite is maar ik heb geen koekje voor bij de koffie! Appel dan maar?

Zondag heb ik samen met Charlotte zelf pizza gemaakt. En deze is echt zooooo lekker! Eerst hebben we alle ingredi├źnten gesneden.

20170820_182622

Vervolgens in de pan warm gemaakt (behalve de kaas) samen met de Spinazie.20170820_183632

Daarna eerst de kaas verdeeld over de pizza. De spinazie eroverheen, eerst zorgen dat het vocht goed weg is! En dan nog een eitje eroverheen met wat zout, peper en chilipeper.

20170820_190030.jpgDaarna 9,5 minuut in de oven en de pizza is ready! En natuurlijk de belangrijkste stap niet te vergeten, de rode wijn. Het was echt een super gezellig avondje met Charlotte. En vanavond gaan we dit er natuurlijk weer aftrainen in de sportschool.

Till next week!
Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie