PICTURE DIARY #34

Als ik bij iemand graag mee eet is het wel bij Charlotte. Haar food is echt super lekker! Ze kookt vaak vega en als ze iets van vlees kookt dan is dat van koop een koe. Check haar blog the Cookbook hier. Nu hadden we Risotto! Na het eten stond nog een sportsessie gepland dus dat werd met volle buik sporten.

20170825_184101.jpg

Mijn bestelling van de Hema kwam binnen waaronder deze fijne handcrème en lipbalm. Kon het niet laten om dit bij de bestelling toe te voegen want waarom ik bij de hema bestelde was om nieuw servies. Had super leuke borden en schaaltjes gezien die nu 3+1 gratis was dus dacht nu moet ik die toch echt scoren. Scheelt toch weer!

Vrijdag avond ging ik bij Mark eten. Eerst maakte we een salade caprese en daarna hadden we nog een soepje. Tussendoor kregen we te horen dat Charlotte geslaagd was voor haar opleiding en besloten we nog een kleinigheidje te halen bij Puur in Waalwijk. Daarna hebben we nog een felicitatie filmpje opgenomen en op Facebook geplaatst en stonden we als verassing bij haar voor de deur. Ik heb het alleen niet al te laat gemaakt omdat we de volgende dag naar Soul live festival zouden gaan.

Dus zaterdag gingen we met de trein naar Den Bosch. Het was echt super lekker weer, wat natuurlijk echt perfect festival weer is! In het begin misschien eventjes te warm dat we wat schaduw opzochten. Maar er hing echt een heerlijk sfeertje en hebben gezellig wat dansjes gedaan.

We hebben super lekker gegeten alleen hadden we nog wel beetje trek hierna. We besloten om even te wachten en later nog wat eten te halen. Iets wat dan weer niet zo’n goed idee was omdat alles waar we zin in hadden was uitverkocht! Het was helemaal nog niet zo laat dus dat was wel jammer. Uiteindelijk zijn we terug in Tilburg nog een pizza gaan eten omdat we dus nog honger hadden.

Eenmaal weer in Tilburg kwamen we Ashley nog tegen tijdens het pizza eten! Super gezellig natuurlijk en uiteindelijk zijn we nog eventjes in de stad beland. Maar we hebben het niet laat gemaakt, we waren natuurlijk al heel de dag aan het feesten en begonnen wel een beetje moe te worden! Hmmm… zou dat eraan liggen dat we ouder worden?! Maar eenmaal bij de fiets bleek dat ook nog eens mijn rem kapot was, een kant deed het al niet goed meer maar nu was dus heel de kabel eruit.

snapchat-942205436.jpg

Zondag ben ik nog eventjes met Chantal naar de duinen geweest en daarna ben ik nog naar het nieuwe appartement van mijn zusje gaan kijken! Ben stiekem wel een beetje jaloers op haar mega groot balkon! Arjan was ook nog gekomen en hebben met z’n drietjes nog wat gegeten.

Till next week!
Liefs,
XXXX

Denise

2 thoughts on “PICTURE DIARY #34

Geef een reactie