PICTURE DIARY #35

Maandagavond ben ik na het werk bij Charlotte gaan eten. Ze had gevulde courgette gemaakt, en was super lekker! Dit recept komt volgens mij ook op haar blog te staan. Daarna zijn we nog even gaan sporten en om af te sluiten zijn we nog naar de zonnebank geweest.

Dinsdag was mijn laatste dagje werken voor de week want ik had een paar daagjes vrij gepakt! In de avond was ik trouwens weer in de sportschool te vinden. Ben weer begonnen om mijn armen te trainen. Dit is altijd zo zwaar in het begin.

Woensdagochtend verwende ik mezelf met dit heerlijke ontbijtje! Pancakes met aardbijen, en daarna ging ik meteen door want ik mocht een bruidsreportage maken. Ik had dit maal twee camera’s want eentje mocht ik lenen. Super fijn daardoor kon ik goed afwisselen om verschillende foto’s te kunnen maken.

Donderdagochtend zou ik eigenlijk gaan sporten maar die had ik gecanceld. Had een beetje last van mijn rug dus leek me niet verstandig. In de middag had ik met Tom afgesproken om nacho’s te gaan eten bij Brasserie Robben. Dit hadden we op mijn laatste werkdag al afgesproken van La Cloche en dan nu, maanden later hebben we eindelijk nacho’s gegeten. Super gezellig middagje waarna ik door ging naar het volgende terras, namelijk in de stad met Mark. Hey, paar daagjes vrij zijn betekend genieten toch? Daarna zijn we nog eventjes naar de stad gegaan en heb ik wat leuke accessoires gekocht voor mijn huisje bij H&M.

Eindelijk heb ik potjes voor me cactussen! Inmiddels heb ik ze al mooier in de pot gedaan trouwens! En de avond hebben we afgesloten met een lekker diner bij Tredici. We aten wel een beetje laat, namelijk om half 10! Dit ben ik niet echt meer gewend nu ik niet meer in de horeca werk dus ik had ook echt mega honger.

Helemaal happy met mijn nieuwe nagels! Mijn zusje zet ze altijd voor mij en koos een keer een kleurtje die ik nog nooit heb gehad. Moest er wel eventjes aan wennen, maar nu ben ik er echt blij mee. Ook ben ik blij dat ik eindelijk weer handschoentjes heb voor het sporten. Ik heb altijd snel last van mijn handen omdat mijn handen heel zacht zijn. Dus heb weer wat meer grip nu dat is wel fijn!
In de avond heb ik nog wat foto’s gemaakt want mijn beste maatje wordt vader! En omdat  ze dit wilden aankondigen op Facebook hebben we wat leuke foto’s gemaakt hiervoor. Vind echt zo leuk dat hun samen een kindje gaan krijgen. Hopelijk mag ik straks regelmatig oppassen!

Samen met mama ging ik zaterdag shoppen in Rotterdam. We hebben trouwens heerlijk geluncht bij Barclay. Ik had een broodje met kip, stukjes bacon en avocado en mama brood met kroketten.

Daarna gingen we door naar Scheveningen. We hebben eerst heerlijk in het zonnetje op terras gezeten aan de zee. Daarna zijn we nog een stukje over de boulevard gaan lopen. Daarna gingen we naar de musical the Lion King! Wat een mooie musical. Mooie kostuums ook. Echt een aanrader! Het enige nadeel was dat er een rij voor mij een heel lang persoon ging zitten waardoor ik wat schuin moest gaan zitten om alles te kunnen zien. Maar naast dat was het echt een leuke musical.

10.jpg

En zondag ben ik samen met Chantal nog eventjes naar de duinen geweest voor een  nieuwe shoot voor de blog! De foto’s komen vrijdag online.

Enjoy your week!
Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie