PICTURE DIARY #36

IMG_20170905_202840_338.jpg

Ik begon de week goed met een sportsessie. Ik ben weer steeds langer in de sportschool te vinden, voornamelijk de cardio doe ik weer een stuk langer. En tot nu toe hou ik het vier keer in de week sporten goed vol!

Snapchat-1758741719

De rest van de week stond eigelijk alleen maar in het teken van werken, sporten en op tijd naar bed. Het weekend had ik dan wel veel leuke dingen afgesproken. Zo ging ik vrijdagavond spontaan nog op stap.

Zaterdagavond ging ik eerst naar een verjaardag van Ashley. Daarna ging ik nog samen met Chantal en Djammall naar een feestje genaamd Boter in Hall of Fame. Elodie kwam later ook nog en ook dit was weer een super gezellige avond. Aan het eind zijn we nog ergens een pizza gaan eten. En dat is eigenlijk iets wat ik maar zelden doe, na het stappen wat eten.

De voldende ochtend had ik een beetje moeite om uit bed te komen. Maar na het blikje redbull kon ik er gelukkig weer tegenaan. Ik ging daarna naar Anoek dus kon mooi weer even met haar super leuke hond spelen!

Daarna ging ik door naar mijn oom en tante voor een gezellige verjaardag met lekker eten! Konden nog heerlijk in de tuin zitten. En we kregen lekker te eten. Geslaagde zondag dus.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie