PICTURE DIARY #37

Vandaag heb ik een nieuwe picture diary voor jullie! Aangezien ik een weekje heb overgeslagen is deze picture diary van de afgelopen twee weken.

De week begon goed! Ik ging namelijk samen met Wouter sushi eten. Blijft lekker om sushi te eten. Ook ben ik weer begonnen om mijn tanden te bleken. Het is alweer een tijdje geleden dat ik dit deed dus het was weer nodig. Ik haal het altijd gewoon bij mijn tandarts. Hier hebben ze ooit al een mal gemaakt wat ik over mijn tanden kan doen met de gel. Super makkelijk, ik slaap er altijd mee zodat het goed zijn werking kan doen. Je kan het ook gewoon overdag doen. Het moet minimaal een uurtje zitten.

Natuurlijk was ik ook in de sportschool te vinden. Ik ben een aantal oefeningen gaan verzwaren omdat alles steeds beter gaat. Na het sporten had ik nog een shake gemaakt. Deze was gemaakt op basis van Smart Protein van Body&Fit met kersen, blauwe bessen en frambozen. Daarnaast had ik nog wat lijnzaad en Chia zaden toegevoegd.

201709151018305980.jpg

Donderdag vierde Larissa haar verjaardag, het plan was om daarna nog te gaan stappen maar iedereen had afgehaakt dus zijn ik en Ashley nog eventjes gegaan. Aangezien ik de volgende dag moest werken hebben we het niet al te laat gemaakt.

Na het werk ging ik meteen naar mijn zusje want het was weer tijd voor een nieuw setje nagels. Ik had er inmiddels al twee afliggen. En ik kon meteen knuffelen met haar nieuwe pup genaamd Malibu.

Daarna ging ik samen met Chantal naar Smaak Karavan. We zijn hier maar een uurtje geweest omdat we het koud hadden. Dus zijn we naar mij gegaan en hebben we New Girl gekeken.

Het weekend heb ik rustig gehouden. Ben wel gewoon vroeg opgestaan, maar gewoon niet veel gedaan. Dit blijft trouwens mijn favo ontbijtje, yoghurt met Special K en het liefste wat fruit. Ben nog een flink stuk gaan lopen zaterdag want toen ik besloot om iets te gaan doen was de sportschool al dicht. Verder heb ik keertje heerlijk op de bank serie gekeken. Ben aan een nieuwe serie begonnen, namelijk Flash. Tot nu toe vind ik het echt een leuke serie. Zondag ben ik wel gaan sporten en lag ik vroeg in bed. Ik moest namelijk om 4u snachts al op de zaak zijn want ik ging twee daagjes naar Frankrijk voor werk.

Na een lange autorit en een dagje werken zijn we ’s avonds een hapje gaan eten. We gingen voor spareribs en een dessert. Aangezien ik niet kon kiezen op de kaart koos ik voor eentje die verschillende desserts had! Als je gaat zondigen moet je het goed doen toch?


De dinsdag hadden we weer een autoritje voor de boeg. Af en toe natuurlijk een stop om wat te drinken. Ik drink eigenlijk altijd thee, de hele dag door. Mij zal je zelden frisdrank zien drinken, tenzij ik op terrasje zit. Soms zou ik wel willen dat ik koffie lust als ik een dagje heb dat ik wel even een opkikker kan gebruiken. Maar helaas, als ik dan toch echt een opkikker nodig heb word het een Redbull.
Savonds ben ik nog naar de bios geweest met Arjan. We gingen naar The Dark Tower. Hij vond de film niets maar ik vond hem wel leuk. Vind sowieso Matthew McConaughey een goede acteur.

Snapchat-238575974.jpg

Vrijdag ging ik na het werk bij de hema wat kussens kopen. Ik had een tijdje terug wat kussenslopen gekocht voor op de bank maar daar hadden ze niet de juiste vulling. Toen ik naar huis reed zag ik net mijn moeder het huis uitgaan om Malibu uit te laten dus besloot ik om even mee te lopen. Savonds kwam Chantal nog en hadden we sushi besteld.

Zaterdag ochtend ging ik eerst naar de kapper om me haren weer een stukje korter te knippen, ik heb nu me haren wat meer in een punt naar voren lopen. Daarna ging ik nog eventjes sporten samen met Charlotte.
In de middag ging ik met Chantal shooten voor de blog en daarna hebben we meteen wat frietjes gehaald. ‘S avonds kwamen er vriendinnen bij mij thuis voor een gezellig avondje waarna we nog naar de stad gingen. We hadden kaartjes voor Bug a boo in Smederij. Was een gezellig avondje. Volgende week gaan we weer naar Smederij maar dan is het Rewind. Ben benieuwd!

201709241105961637.jpg

En mijn bestelling was binnen gekomen waaronder deze fijne trui. Hij is eigenlijk van de mannen collectie maar vind vaak de sweaters van de mannencollectie super nice dus kon het niet laten om deze voor mezelf te kopen.
Zondag heb ik gewoon heerlijk een dagje thuis gehad. ‘S avonds had ik nog een pizza besteld. In eerste instantie bij Domino’s maar na 1,5 uur nog geen eten gehad te hebben besloot ik te bellen om te vragen hoelang het nog ging duren. Na niet echt fatsoenlijk te woord te worden gestaan aan de telefoon besloot ik mijn order te annuleren. Als ik niet eens normaal word geholpen dan laat ook maar. Maar aangezien ik ondertussen mega honger had aangezien het inmiddels al half 9 was heb ik New York pizza gebeld om te vragen hoelang het bij hun ging duren voordat ik ging bestellen. Maar binnen twintig minuutjes had ik me pizza!
Het bizarre was toen ik eenmaal me pizza op had stond Domino’s voor me deur. Twee uur later dan besteld, terwijl ik inmiddels de bestelling had geannuleerd. Goede communicatie daar.

Till next week!
Liefs,
XXXX

Denise

 

Geef een reactie