PICTURE DIARY #38

IMG_20170925_201401_434.jpg

De week begon ik weer in de sportschool, en daarna heeft Charlotte weer heerlijk voor mij gekookt. Dit keer kreeg ik deze curry.

Dinsdag ging ik spontaan uiteten met Larissa. Paar uur eerder stuurde ze een berichtje en dacht waarom niet, had toch geen plannetjes en een hapje gaan eten is toch altijd gezelliger dan op de bank hangen. We gingen eten bij La Cubanita, ik was hier echt al heel lang niet meer geweest geen idee waarom niet eigenlijk want ik vind tapas altijd super lekker!

IMG-20170927-WA0002.jpg

Woensdagavond had ik weer een spontane actie, toen belde een vriend van mij om naar de bios te gaan. Hij koos de film Dunkirk uit, maar wat een tegenvaller! De film was echt mega saai en waar ik me mateloos aan irriteerde waren de kleuren van de film. Alles was zo blauwig en oranje, om foto’s zo te bewerken kan soms echt mooi zijn maar bij deze film was het echt mega irritant.

Donderdagavond mocht ik weer bij Charlotte eten. Ze ging namelijk pompoensoep maken. Ik had hiervoor nog maar een keer pompoensoep op en dat was voor mij echt een tegenvaller. Had namelijk een keer een zak soep meegenomen van de supermarkt en had deze niet opgegeten omdat ik die echt niet lekker vond. Maar Charlotte beweerde dat haar soep toch echt wel lekkerder was en dit was ook zo. Deze soep was echt super lekker dat ik nog een keertje opschepte.

201709301809166035.jpg

Het is wel een weekje van de spontane acties, want om 10u ’s avonds besloot ik nog om met Ashley de stad in te gaan. Ik had mijn bril op van beautyz. De doorzichtige is al uitverkocht maar er zijn nog een paar andere kleurtjes te krijgen. We gingen naar de Studio en café Philip en voor we het wisten was het alweer tijd om naar huis te gaan.

Zaterdagavond stond ook nog een feestje gepland, ik ging namelijk samen met Milou en Suzanne naar Rewind in club Smederij. Van te voren gingen we nog naar Milou en hebben we gin tonic gemaakt. Ik had nog wat fruit meegenomen uit mijn vriezer wat een goede combi was. De fles alleen al ziet er trouwens echt leuk uit met die skull erop.

De zondag stond in het teken van Netflix! Heerlijk op de bank series kijken met een dekentje. Daarna ging ik nog samen met mijn ouders en zusje naar Grill-ig in Tilburg. Ik ging op de fiets. Ik probeer steeds vaker de fiets te pakken ipv de auto en tot nu toe lukt dat nog best aardig. Het is zo makkelijk om altijd maar snel en makkelijk de auto te pakken maar dit is en goedkoper en gezonder.

Enjoy your week!
Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie