PICTURE DIARY #4

IMG_0068 kopiëren
Afgelopen dinsdag heb ik weer wat foto’s gemaakt. Nog een paar laatste opdrachten voor mijn portfolio en dan kan ik eindelijk op examen!

IMG_0090 kopiëren
Laatste tijd als het lekker weer was moest ik zelf werken op het terras maar toch altijd wel heerlijk als ik zelf eventjes lekker van het zonnetje kan genieten op het terras. Incl. een lekkere lunch natuurlijk.

IMG_0102 kopiëren
Donderdag ochtend heb ik heerlijk buiten gezeten en gewerkt aan mijn webshop voordat ik in de middag naar mijn werk ging tot laat in de avond.

IMG_0142 kopiëren
Vanaf vrijdag begon Hap Stap festival in Tilburg. Hap Stap is een festival waarbij verschillende restaurants hun gerechten presenteren. Wij stonden met Arbies Beachhouse op dit festival. Het festival duurde 4 dagen en ik heb samen met mijn leuke collega’s deze dagen gewerkt.

Geef een reactie