PICTURE DIARY #42

Wat gaat een jaar toch snel he? Het is gewoon al weer 2018! Vandaag weer een picture diary van afgelopen weken. In de post van eergisteren heb ik trouwens een terugblik van het afgelopen jaar en een klein beetje vooruit gekeken wat er in 2018 allemaal gaat komen!

Mijn moeder was 11 december jarig dus gingen we een hapje eten bij Mozes in Goirle. Dit is trouwens wel echt het eten wat ik vaak uitzoek van de menukaart haha! Handig dus dat deze gerechten in het menu zat van Mozes. Na het eten ging ik wel meteen naar huis, er lag namelijk echt een dikke pak sneeuw en ben dan ook in een slakken tempo naar huis gereden met de auto.

En zoals bijna iedere week ben ik wel te vinden in de sportschool. En mijn gebruikelijke snack voor na het sporten: kwark met vers fruit. Echt een van mijn favoriete snacks trouwens!

Wat een schatje is het he? Heb de middag heerlijk geknuffeld met Jake. Blijft bijzonder om een baby vast te houden, alles is zo klein hihi!
blckdiamond-gifts.jpg
Natuurlijk is het Sinterklaas en kerst geweest en ik besloot gewoon een keer voor mijzelf wat cadeaus te kopen! Ik kocht op het vliegveld in Tsjechiƫ een geurset van Gucci, een nieuwe horloge, headset wat op bluetooth werkt en een boekenset van Game of Thrones. De boeken zijn in het Engels trouwens, ben er inmiddels al in begonnen. Ik ben niet echt een lezer eigenlijk, vaak omdat ik er de tijd niet voor neem. Maar het plan is dus om flink te gaan lezen en dat moet ook wel als ik alle vijf die boeken uit wil gaan lezen.

Woeh eindelijk kan ik weer fatsoenlijk hakken dragen en dus deze laarzen! Ik heb een hele tijd geleden mijn voet gekneusd en kreeg telkens als ik hakken droeg nog last van mijn enkel. Om voorzichtig te zijn heb ik dus een hele tijd geen hakken meer gedragen maar dit gaat dus weer gewoon goed nu. Ook heb ik weer een nieuwe set nagels laten zetten en gelukkig krijg ik volgende week weer nieuwe want er zijn er inmiddels al een aantal afgebroken. Door al mijn onhandigheid vliegen er zo nu en dan wel eens wat nagels van mijn vingers.

Samen met Ashley was ik ook nog in de stad te vinden. Avondjes met haar zijn vaak spontaan gepland want dan zit ik gewoon thuis filmpje te kijken en belt ze of ik met haar op stap ga en op een of andere manier beland ik dan altijd in de stad! We gingen naar Club Fix omdat Johnny 500 en Biggi daar draaiden. Persoonlijk vind ik Club Fix niet echt leuk, maar samen met Ashley maak ik het altijd wel leuk haha! En de muziek is nice dus dat kon in ieder geval al niet mis gaan met deze line-up.

De volgende dag ging ik samen met mijn moeder en Chantal naar Schiedam want ik had een afspraak voor een nieuwe tattoo. En wat ben ik er blij mee! Hij is zo mooi geworden, de schaduwen zijn helemaal gedaan met puntjes wat echt een leuk effect geeft. Het stukje op mijn hand was geen pretje trouwens maar de rest was gelukkig wel goed te doen.

Daarna ging ik samen met Chantal cocktails drinken in the Living. Super gezellige plek om een drankje te doen en echt een aanrader is deze cocktail! Voor als je er een keer naartoe wilt gaan, dit is de cocktail Crush 43 met Liqor43 dus! Daarna gingen we naar 013 voor Vunzige deuntjes om wat dansjes te doen.

De zondag heb ik verder lekker relaxed gehouden en gekookt. Ik post eigenlijk nooit eten wat ik zelf kook, volgens mij lijkt het soms als je mijn picture diary’s volgt dat ik alleen maar uiteten ga! Maar ik kook dus gewoon meestal. Maandagavond na het werk was ik weer in de sportschool te vinden.

De donderdag voor kerst begon mijn vakantie en heb ik heerlijk rustig aan gedaan. Mijn standaard ontbijtje en in de ochtend op de bank gelegen. Ik moest het laatste seizoen wat op Netflix staat van Teen Wolf nog kijken, dus kon mooi even wat afleveringen inhalen.
blckdiamond-snapchat.jpg
Zaterdag was ik met Chantal en later Milou nog in de Studio te vinden. Servie en Spency moesten draaien dus zijn wij daar dansjes gaan doen. Van te voren hadden wij thuis de grootste lol en een stukje hiervan was terug te vinden op onze snapchat accounts.

Na een ochtendje uitslapen en in de middag nog gesport te hebben was het tijd voor onze kerstavond traditie! Namelijk gourmetten met me zusje en vriendinnen. Super gezellig avondje en lekker gegeten. Normaal gingen we op kerstavond altijd nog even stappen maar aangezien we de avond ervoor al in de stad waren hebben we nu nog lekker relaxed op de bank How I met your mother gekeken. Niet dat ik er heel veel van had gezien want viel al best snel in slaap.
De rest van de kerst heb ik samen met mijn familie doorgebracht en ook deze twee dagen gingen we gourmetten. Tevens hebben we de film Bright gekeken, die toch wel beetje tegenviel.

Woensdag ging ik eerst samen mee met Paulien voor de 3D echo. Echt zo mooi om te zien maar aangezien de baby niet goed lag konden er nog geen mooie foto’s gemaakt worden en mag ze nog een keertje terug komen voor een nieuwe poging. Eigenlijk zou ik daarna nog gaan sporten maar toen we weg gingen voor de 3D echo ben ik van de trap gevallen en had heel veel pijn, me been begon al blauw en dik te worden, dus besloot ik dat ik toch maar beter niet kon gaan sporten. Eind van de middag had ik met Milou in Utrecht afgesproken en hebben we nog een klein beetje geshopt en zijn we daarna hapje gaan eten bij Toque Toque.

Donderdag ben ik de hele dag thuis gebleven omdat ik toch best wel pijn had van mijn val die dag eerder. Vrijdag had ik in de middag de kerstborrel van mijn werk. Gezellig gekletst met collega’s en we hadden een buffet. Eind van de dag ben ik nog met Chantal drankje gaan doen in de Studio en daar kwamen we nog aantal andere vrienden tegen waardoor we toch wat langer bleven hangen dan gepland.
blckdiamond-newyears.jpg
Zaterdag had ik op de valreep nog een new years eve look geshoot, wat net eventjes wat anders was dan normaal. Klik hier voor de blogpost. Daarna is Chantal nog blijven eten en hebben we nog een filmpje gekeken.

Oudjaarsdag ging ik eerst nog boodschappen doen, wat niet mijn meest slimme idee was want het was echt een chaos op de parkeerplaats en in de supermarkt. Mijn outfit heb ik simpel gehouden want we gingen eerst bij mijn opa en oma eten en daarna kwamen Chantal en Milou naar mij toe, dus had ik gewoon een jeans aan met mijn mesh top.

We hadden het bescheiden gehouden met de hapjes aangezien we toch allemaal al uitgebreid hadden gegeten. Verder hebben we gewoon gezellig avondje bij mij gehouden en vanaf de galerij eventjes vuurwerk gekeken! Wat is een jaar toch weer snel voorbij gevlogen he? Ik hoop dat iedereen goede, liefdevolle en gezellige feestdagen achter de rug heeft en natuurlijk wil ik je nog de beste wensen wensen.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie