PICTURE DIARY #43

Afgelopen week heb ik echt heel slecht mijn week bijgehouden met foto’s maar de foto’s die ik heb gemaakt deel ik vandaag met jullie. 

Op nieuwjaarsdag ga ik altijd eventjes langs opa en oma, en daar hoort natuurlijk wat lekkers te eten bij. Ik lag nieuwjaarsdag trouwens vroeg in bed want ik had de nacht ervoor maar paar uurtjes geslapen en vanaf dinsdag begon de werkweek weer. In bed had ik nog eventjes wat gelezen in mijn boek, wat ik afgelopen week trouwens veel heb gedaan.

//On New Year’s Day I always go by grandpa and grandma and of course there is always good food. I went to bed early because I only slept for a few hours on NYE and the workweek started again on Tuesday. Before I went to sleep I read my book, which I did a lot last week.
blckdiamond-nails
Vrijdagavond heeft mijn zusje weer een nieuwe set nagels gezet, waarvan ik er inmiddels al weer een heb afgebroken. Ik brak hem af met het uit elkaar halen van een kast.

//Friday night I had my nails done by my sister. Unfortunately I already broke one when I was disassembling a closet.

Zaterdag ging ik met Charlotte naar de stad en hebben we heel schandalig als Lunch een pizza gegeten. We hadden er eentje gedeeld met een salade erbij. Een hele pizza als lunch was anders toch echt te veel geweest. Daarna hebben we nog eventjes geshopt en heb ik de trui gekocht die ik aan heb op de foto en nog wat spulletjes van de Home collectie van H&M. Daarna hebben we nog wat gedronken bij Buutvrij in Tilburg.
Zaterdagavond ging ik naar Larissa als afscheidsfeestje want de 9e gaat ze voor 5 maanden naar Curaçao. Daarna zijn we nog naar de stad gegaan en voor ik het wist was het ineens 4 uur en gingen de lampen weer aan.

//On Saturday I went to the city center with Charlotte and we had a abominable Pizza as Lunch. We shared one pizza and a salad. A whole pizza for myself as lunch would have been too much. Then we did some shopping and I bought the sweater that I were in picture and some stuff from the H&M Home collection. After that we had a drink at Buutvrij in Tilburg.
Saturday night I went to Larissa’s farewell party because the 9th of this month she goes to Curacao for 5 months. After that we went to the city center to party on, and before I knew it was suddenly 4 o’clock and the lights went on again.

Zondag heb ik eerst lekker lui gedaan en lang in bed gelegen. Toen ik eenmaal weer wat energie had kwam Wouter om voor mij een spiegel op te hangen en te helpen om een kast uit elkaar te halen. Daarna zijn we naar Poppel gegaan om een frietje te halen. Het was echt super druk hier, maar volgens mij is dat hier altijd wel in het weekend. Eenmaal weer thuis hebben we Daredevil gekeken. Had deze serie nog niet gezien en de eerste twee afleveringen waren super tof dus ga van de week de rest kijken.

//On Sunday I was lazy and stayed in bed for a long time. Once I had gained some energy, Wouter came over to hang a mirror for me and to help to disassemble that closet. Then we went to Poppel to get some fries. It was really busy there but I think it’s always busy there at weekends. Once we returned home we watched Daredevil on Netflix. I still had not seen this series and the first two episodes were super nice so I will watch the rest this week.

Liefs,
XXXX

Denise

 

One thought on “PICTURE DIARY #43

Geef een reactie