PICTURE DIARY #44

Maandagavond ging ik na het werk naar Elodie en kon ik meteen haar nieuwe puppy Yuki knuffelen. Zo cute, hij heeft zelfs zijn eigen Instagram account (klik hier). Daarna heb ik nog boodschapjes gedaan want heel mijn fruit was op.

// On Monday evening I went to visit Elodie after work, and I could finally hug her new puppy, Yuki. So cute, he even has his own Instagram account (click here). After that I did some grocery shopping because I had no more fruit left at home.

Het is niet de meest mooie foto maar ze hadden op het kantoor dus een doos oliebollen voor mijn neus gezet. Maar ik mag geen oliebollen, aangezien ik nu fanatiek aan het sporten ben en dus op mijn eten let. Dus ik moest het doen met mijn worteltjes, wat ik overigens echt super lekker vind. In de avond had ik mijn training met Sonay (klik hier voor zijn Instagram). Meer over deze training vind je in mijn killerbody post (klik hier om die post te lezen)

// It may not be the most beautiful picture, but at the office they put a box of deep fried doughnut balls in front of me. But since I started my training and diet I had to resist them. So I had to do it with my carrots, which I actually really like. In the evening I had my training with Sonay (click here for his Instagram). More about this training can be found in my killerbody post (click here to read that post).

Woensdagavond ging ik na mijn werk naar de Ikea. Meteen daar eventjes gegeten, wat niet echt een heel succes was aangezien het eten allemaal een beetje koud was. En ik heb eindelijk een nieuwe salontafel en een kast die ik al een tijdje wilde. Nu alleen nog het in elkaar zetten. De salontafel wil ik nog goud spuiten dus die laat ik voorlopig nog even in de doos zitten tot ik tijd heb om dat te gaan doen.

// Wednesday evening I went to the Ikea after work. We had something to eat there, which was not really satisfying because the food was a bit cold. Finally I have a new coffee table and a kast (in t engels? T is geen kledingkast of is t dan wel closet) that I wanted for a while. Now I only still need to assemble it. I want to spray paint the coffee table gold, so I’m leaving it in the box for a while until I’ll have the time to do that.

Oké, ben ik de enige of zijn er meerdere die een hekel hebben aan tanken. Naast dat het duur is bedoel ik meer ik heb nooit zin om uit mijn auto te stappen en te gaan tanken, haha. Maar dit kan ook aan mij liggen natuurlijk. Donderdagavond heb ik een rustig avondje gehouden en een keer weer een maskertje gedaan. Ik neem hier zelf nooit zo de tijd voor terwijl het maar 10 minuutjes duurt om een masker in te laten trekken. En je huid voelt altijd meteen zoveel zachter daarna, toch maar vaker doen dus.

// Okay, I’m the only one who hates refueling the car? Or are there more of you who really hate this? Besides that it is expensive, I really never want to get out of my car and refuel. But of course it’s possible I’m the only one who hates this. Thursday evening I had a quiet evening and so I applied a facemask. I never take the time to do this, however it takes only 10 minutes and your skin always feels so much softer afterwards. I really need to do this more often.
IMG_20180112_211859_473
Vrijdagavond ging ik naar het nieuwe huis kijken van vrienden van mij en hebben we de Voice of Holland gekeken. Ik heb het netjes bij mijn thee gehouden en geen stokbrood gegeten, of de tompoezen die ze daarna op tafel hadden gezet, dus aan het eind van de avond voelde ik me wel een beetje trots dat ik de verleiding had weerstaan.

// On Friday evening I went to see the new house of some friends of mine, and we watched the Voice of Holland. I only had my tea and didn’t eat anything from the  baguettes, or the pastry (a dutch kind of mille-feuille) they had put on the table, so at the end of the evening I felt kind of proud that I had resisted the temptation.

Vrijdagavond had ik het niet te laat gemaakt zodat ik zaterdagochtend fit genoeg was om te gaan sporten. Daarna had ik deze lekkere lunch gemaakt, meer hierover lees je in deze post.

// Friday night I went home early so I was fit enough to go to work out on Saturday morning. Afterwards I made this delicious lunch, which you can read more about in this post.

Daarna had ik zaterdag met Chantal in de stad afgesproken om gezellig bij Buutvrij een theetje te gaan drinken. Toen Chantal weg moest ben ik in de stad gebleven want 1,5 uur later had ik afgesproken bij Mo-jo met mijn zusje en ouders om de verjaardag van mijn zusje te vieren. Ik ging eerst naar de H&M waar ik 2 shirts kocht voor het sporten. Vervolgens ging ik nog naar de Mediamarkt om iets voor mijn auto te kopen en daarna zag ik dat Hudson’s bay nog open was waar ik een broek van Puma scoorde die nog op mijn wishlist stond voor 50% korting. Zo fijn dat de Hudson’s Bay tot half 7 open was want daarna kon ik meteen door naar Mo-jo om sushi te eten. Daarna ging ik lekker op tijd naar bed.
Zondag heb ik helemaal geen foto’s meer gemaakt, maar ik heb de keuken helemaal schoongemaakt en de kastjes opnieuw ingericht, telkens als ik nu iets wil pakken zit ik in het verkeerde kastje! In de avond heb ik nog serie gekeken en pizza besteld, want ik had geen zin meer om boodschappen te gaan doen.

// After the gym I met with Chantal in the city center to have a cup of tea at Buutvrij. When Chantal had to leave I stayed in the city because 1.5 hours later I was going to eat out at Mo-jo with my sister and parents to celebrate my sister’s birthday. First I went to the H&M where I bought two shirts. Then I went to the Mediamarkt to buy something for my car and then I saw that Hudson’s bay was still open, so I scored some pants from Puma that were on my wishlist. Luckily it was 50% off. So nice that the Hudson’s Bay was open until 6:30pm, because of that I was able to go straight to Mo-jo for sushi. After I got home I went to bed early.
On Sunday I didn’t take any pictures but I cleaned the kitchen completely and rearranged the storage cabinets, so now every time I want to grab something I’m in the wrong cabinet! In the evening I watched series and ordered pizza, because I didn’t feel like going to the supermarket anymore.

Geef een reactie