PICTURE DIARY #45

Er staat weer een nieuwe picture diary klaar! Lees snel verder.


De dinsdag had ik weer een training met Sonay, in deze post lees je alles terug over deze sportsessie. Vrijdagavond was ik tevens in de sportschool te vinden wat je ook in de Killerbody post terug vindt.

Zaterdagochtend ging ik eerst naar de zonnebank daarna ging ik door naar de kapper om mijn uitgroei te verven. ’s avonds ging ik naar Anoek en kon ik natuurlijk meteen met haar hond knuffelen.

Zondagochtend had ik al vroeg mijn wekker staan om te gaan sporten. Daarna ging ik naar de babyshower van Paulien. Ze kreeg een bellypaint en ondertussen moesten wij geblinddoekt veiligheidsspelden uit rijst halen. En zoals je op de foto kan zien heb ik gezondigd. Ik heb namelijk een stukje taart op, oepsie! Maar zondag is de enige dag geweest dat ik tot nu toe heb gezondigd.

Dus maandag begon ik weer goed. Ik drink over het algemeen alleen maar water en thee en als snack op het werk had ik worteltjes. ’s avonds had ik een groente mix gemaakt van boontjes, snijbonen, rode ui en klein beetje rode peper met wat kip en rijst.

Donderdagavond ben ik begonnen om mijn kast in elkaar te zetten waar ik 3 dagen over heb gedaan. Klussen is niet mijn sterkste kant…
Daarna ging ik nog met Charlotte naar de sportschool en heb ik de deadlifts weer gedaan. Vind ze nogsteeds wel lastig om te doen qua houding maar ik moet het gewoon vaker gaan doen zodat het steeds makkelijker gaat worden.

Vrijdagavond was ik bij mijn zusje. Haar hondje weet precies wanneer er een foto wordt gemaakt want als je een foto wilt maken gaat hij al helemaal zitten voor de foto en kijkt naar de camera. Maar daarna gingen we naar haar salon want ze ging mijn nagels weer bijwerken.

Zaterdag heb ik overdag nieuwe foto’s gemaakt voor de blog die je binnenkort ziet verschijnen hier. En mijn kast stond dus eindelijk in elkaar, ik moet alleen nog kijken wat ik er precies allemaal op ga zetten. Na het eten ging ik naar opa voor zijn verjaardag en heb ik nog door oude fotoalbums zitten kijken. Zo leuk om die foto’s van vroeger te zien.
Zondagochtend ging ik naar de sportschool alleen ben ik na een half uurtje alweer naar huis gegaan, ik voelde me sinds zaterdagavond al niet zo lekker en sporten hielp er niet echt bij. De rest van de dag heb ik dan ook op de bank gelegen en tv gekeken. Om 20u ging ik al naar bed en ondanks ik van plan was om nog eventjes Netflix te kijken was ik meteen in slaap gevallen. Vandaar dat er gister ook nog geen Killerbody post online stond, die moet ik nog schrijven en zal deze morgen posten.

Liefs,
XXXX

Denise

 

 

 

Geef een reactie