PICTURE DIARY #46

Het is weer dinsdag dus tijd om terug te blikken. Ik heb een beetje gezondigd met het eten omdat ik een paar keer uiteten ben geweest. Ook ging ik  naar een Lady’s Night in de bioscoop en ben ik carnaval aan het ontwijken! Kijk je gezellig mee?appel
In de nieuwe killerbody post lees je alles over de afgelopen twee weken over het sporten. Klik hier voor die post. Het gezond eten gaat me nog steeds goed af, maar soms dan heb ik zo’n zin in allemaal slechte dingen. Gelukkig neem ik altijd wat fruit of iets mee voor dit soort momentjes zodat ik niet toegeef en gewoon iets gezonds eet.

En omdat ik goed op mijn voeding let is voor mij als ik ergens ga lunchen of uiteten een momentje dat ik dan een beetje mag zondigen. Ik laat wel gewoon braaf het koekje bij de thee liggen en ik probeer dan toch nog iets van de kaart te kiezen wat redelijk gezond is. Nu had ik een salade met kippendijfilet, super lekker.

Oké, die dag had ik misschien iets te veel gezondigd want ’s avonds ging ik bij Milou Harry Potter kijken en hadden we pizza gehaald. We zijn al een tijdje bezig om alle Harry Potter films te kijken en nu hadden we de 4e gekeken of terwijl Harry Potter en de Vuurbeker.

Dinsdag had ik als ontbijtje een smoothie en had ik weer een training met Sonay bij Jan de Rooij. Meer over deze training vind je hier. Daarna ging ik met mijn ouders bij de friettent eten en aangezien ik zelf niet zo heel veel om friet geef had ik nasi besteld. Daarna gingen we door naar mijn opa en oma want het was hun trouwdag.

Woensdag ging ik met Jundalis naar lady’s night in de bios voor de film Fifty Shades Of Grey. Vorig jaar ging ik ook met Jundalis naar de lady’s night voor het tweede deel. Ik vond van de reeks dit toch wel de leukste film.

Zaterdag had ik een keertje uitgeslapen en een keer wat schoongemaakt in huis. ’s avonds gingen we uiteten bij El Caso. Mijn pasta was zoveel dat ik maar de helft op kreeg en de andere helft in een bakje heb laten doen om zondag op te kunnen eten. Iedereen bestelde een dessert na en ik hield het bij een theetje. Daarna ging ik nog naar vrienden en hebben we de hele avond verschillende spelletjes gespeeld waaronder Ticket to Ride. In het begin snapte ik er niet zo veel van maar naar mate we langer speelde begon ik het te snappen.
Zondagochtend was ik weer in de sportschool te vinden en in de avond ging ik naar het nieuwe appartementje van Chantal kijken.
Ik had dit jaar niet zoveel zin om te gaan carnavallen en dit weekend heb ik het al goed ontweken. Dinsdagavond ga ik wel heel eventjes want dat doen we ieder jaar en dan is er ook geen carnavals muziek!

Liefs,
XXXX

Denise

 

Geef een reactie