PICTURE DIARY #5

IMG_0271 kopiëren.jpg
De voorbereidingen zijn begonnen! Afgelopen vrijdag ging mijn nicht trouwen en daar moest nog het een en het ander voor gedaan worden. We zijn de feestlocatie gaan versieren met verschillende vaasjes en andere leuke dingetjes.

IMG_0272 kopiëren
Voor de vazen die we gingen neerzetten op de locatie gingen we nog wat bloemen halen bij de bloemist. Daar zat deze hond in een hoekje ons aan te staren. Ik moest er een foto van maken haha!

IMG_0282 kopiëren
Donderdag avond, the night before the wedding, gingen we nog met alle bruidsmeisjes proosten. Ik bleef samen met Paula slapen omdat ik in de ochtend de buidsmake-up ging doen en Paula ging de bruid mee aankleden.

IMG_0297 kopiëren
De make-up uitstallen zodat ik praktisch te werk kan gaan. Dit is trouwens maar een kleine selectie van alle make-up die ik heb.

IMG_0461 kopiëren.jpg
Toen begon de dag. Om ongeveer 7uur stonden we op, hebben we lekker eventjes ontbeten en toen werd ik aan het werk gezet. Het blijft echt zo leuk om een bruidje te mogen opmaken, en al helemaal als het je nicht is. Het was ook een bijzonder moment om er de hele dag bij te zijn en om dan iedereen zijn blikken te zien als ze wordt opgehaald en Rob haar voor het eerst zag in de jurk.

IMG_0343 kopiëren
Daarna ging ik mee om achter de schermen te helpen voor de foto’s. Kijk toch hoe mooi ze was.

IMG_0345 kopiëren.jpg
De bruidegom zag er ook prachtig uit. Was echt leuk om de fotoschoot achter de schermen mee te maken. Natuurlijk ook omdat ik zelf veel met fotografie doe is het nog leuker om te zien.

IMG_0404 kopiëren
Even een selfie tussendoor met Chantal

IMG_0460 kopiëren
De bruid met de bruidsmeisjes. Het was voor mij een drukke dag omdat ik ceremoniemeester was en natuurlijk dingetjes tussendoor moest regelen, maar het was zo leuk om te doen. Dat ik alles kon regelen zodat het een perfecte dag zou worden voor hun.

IMG_0414 kopiëren.jpg
Het feest was ook echt super gezellig en er moest  natuurlijk even gek gedaan worden met mijn oma!
Na het feest ging ik nog door naar Utrecht zodat ik nog even naar het feest van Regashi kon. Dat duurde toch tot een uur of 5 dus kon ik er op het einde nog eventjes bij zijn.

IMG_0459 kopiëren
De next morning heerlijk in het zonnetje ontbijten.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie