PICTURE DIARY #6

IMG_0527 kopiëren

Vorige week ging ik met een vriend naar de nieuwste X-men film in de bios. Hij was echt zo goed!

IMG_0564 kopiëren
En vorige week woensdag was het weer tijd voor Liefde voor het feestje. Ik mocht weer de foto’s maken en dit keer was het de XXL editie.

Maandag ging ik uiteten bij het Zusje in Tilburg. Ik had er al een keer meer gegeten en dit keer zaten we boven. Maar weer heerlijk gegeten. Vooral de toetjes waren lekker!
Daarna zijn we nog ergens op een terrasje gaan zitten onder de warmtelampen om nog een verse munt thee te drinken.

diar
En woensdag kreeg ik deze beauty’s! Je zag ze al voorbijkomen afgelopen vrijdag in een post en ze zullen vast wel vaker te zien zijn op mijn blog.

IMG_0723 kopiëren
Afgelopen donderdag kreeg ik een nieuwe display binnen voor in de salon! Gelijk alle kleurtjes uitproberen natuurlijk. Ben helemaal fan van de Soft Kiss Gloss en de Soft Eye Stylers. Je kunt ze shoppen in mijn webshop Beautyz.

IMG_0722 kopiëren
Vrijdag heb ik weer eens mijn nagels een nieuw kleurtje gegeven. Deze kleur wou ik eigelijk de vorige keer al, alleen mijn nicht die ging trouwen had deze kleur ook dus had ik toen een andere kleur gekozen. Ik ben zelf helemaal fan van matte kleuren voor op je nagels dus heb er de matte topcoat overheen gedaan.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie