PICTURE DIARY #8

Vandaag heb ik maar een kleine picture diary, heb het voornamelijk druk gehad met werken.
IMG_1087 kopiëren
Samen met Chantal ben ik naar het concert van Rihanna geweest. De outfit die ik aan had hebben jullie al voorbij zien komen.
IMG_1189 kopiëren
Zaterdag ging een vriendin van mij op vakantie en voordat ik haar weg ging brengen naar Schiphol heb ik haar haren nog even ingevlochten. Wat best een uitdaging was omdat ik laatst met een broodmes in mijn vinger had gesneden en om die reden een pleister om mijn vinger had en ik met die pleister achter haar haren bleef hangen.
IMG_1246 kopiëren.jpg
En zaterdag was het weer tijd voor Liefde voor het feestje!! We gingen er voor naar Weert en stiekem de grootste reden dat we gingen dit keer was omdat Dj Biggi draaide. Was een gezellig avondje ook Regashi was dit keer aanwezig en hadden een Photo Booth meegenomen, ben benieuwd naar de foto’s en de aftermovie die ze gemaakt hebben.
IMG_1267 kopiëren.jpg
En de laatste foto van deze picture diary vandaag is eentje lekker op de bank, filmpje op en mijn favo Ben&Jerry’s ijs Cookie Dough. Ik zeg top combinatie!

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie