PICTURE DIARY #9

Hi there!

Laatste tijd beetje druk gehad dus het is laatste tijd beetje rustig geweest op mijn blog! Maar vandaag heb ik weer een picture diary voor jullie van de afgelopen tijd.

IMG_1312 kopiëren

En dan is de beste manier om de picture diary te beginnen met eten! Ik had bij Happy Italy deze heerlijke pizza besteld en het was gelukkig lekker weer dus we  konden lekker buiten op het terras zitten.

Naamloos-22

Het was kermis in Goirle en de laatste avond werd het afgesloten met vuurwerk. De kermis zelf stelt eigenlijk niet zo heel veel voor maar het is toch altijd wel eventjes gezellig om te gaan.

IMG_1336 kopiëren.jpg

Ik vond dat het weer eens tijd was voor een nieuw kleurtje in mijn haren. Mag wel weer na een jaar mijn vorige haarkleur te hebben gehad. Het is nu donker bruin met wat highlights er door heen. Ik kom trouwens al sinds mijn 15e hier in deze kapsalon.

IMG_1353 kopiëren

Vorige week vrijdag was ik te vinden in de sportschool Pellikaan in Goirle. Er was daar een summer release met nieuwe groepslessen met een klein summer event waar ik met mijn schoonheidssalon stond om summer proof tips te geven voor make-up en cosmetica en je kon de nieuwste summer outfits shoppen bij Moda Milano. Naamloos23

Vorige week zaterdag ging ik samen met Larissa en Milou nog eventjes de stad in. Eigenlijk was ik van plan lekker op de bank te hangen en series te kijken maar na een half uurtje had ik toch zin om iets te gaan doen en zijn we dus in de Studio in Tilburg beland.

IMG_1417 kopiëren.jpg

Ik ging mijn make-up weer eens uitzoeken met wat ik nog gebruik en wat helemaal niet meer. Toen ik de lipsticks ging uitzoeken was dit het resultaat. Ik gebruik bijna nooit meer deze make-up omdat ik bijna alles van Malu Wilz gebruik, dus het meeste heb ik weg gedaan omdat het gewoon niet meer goed was zo lang had ik sommige lipsticks al.

IMG_1424 kopiëren.jpg

Vorige week maandag ging ik naar de Beekse Bergen. Ik probeerde al zo lang een dagje te plannen om te gaan en eindelijk hadden we een dagje gevonden dat we konden gaan. Gelukkig was het nog lekker weer en hebben we heerlijk in het zonnetje door het park gelopen. Ik heb ook nog mooie foto’s kunnen maken want ik had nog voor een opdracht voor school wat foto’s nodig.

IMG_1450 kopiëren.jpg

Woensdag avond heb ik Central Intelligence gekeken in de bios. Heb veel gelachen in deze film, sommige stukjes waren echt hilarisch.

Naamloos-2 kopiëren.jpg

Donderdag was ik samen met een vriendin in Antwerpen gaan winkelen. We hebben uiteindelijk beide niet zo heel veel geshopt maar we hebben daarna wel heerlijk op een terrasje gezeten. Eerst eventjes wat gedronken en wat lekkers op zoals je kan zien op de foto. Daarna hebben we ook nog heerlijk een hapje gegeten hier.

IMG_1466 kopiëren

Dit is een van mijn aanwinsten uit Antwerpen. Ze zijn van de New Look, ze waren er ook in het zwart trouwens.

IMG_1485 kopiëren

In de avond toen we terug waren uit Antwerpen zijn we nog met een stel naar de Studio gegaan en heerlijk wat cocktails gedronken. Ik ging voor de Cosmopolitan.

IMG_1498 kopiëren

Ik ben weer begonnen aan mijn verslaving! Game of thrones. Ik wacht altijd met kijken tot er een heel seizoen van kan kijken. Ben nu bij de 3e aflevering van seizoen 6 en als ik iedereen mag geloven die ik spreek is het einde echt weer spannend, dus ik ben benieuwd.

IMG_1518 kopiëren

Vrijdag avond was ik weer in de stad te vinden samen met Chantal. Dj Sueside moest draaien dus dan is er altijd wel leuke muziek!

IMG_1533 kopiëren

Zaterdag en zondag moest ik werken. Zondag was ik bij Arbies in Berkel-enschot en uiteindelijk is het een heel druk dagje geweest.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie