RANDOM FACTS ABOUT ME

CG4A8166.jpg

CG4A8135

CG4A8213

CG4A8211.jpg

CG4A8143.jpg

CG4A8158

CG4A8230

& Other Stories Sweater // & Other Stories Jeans // Nike AirMax Ultramoire Sneakers // Asos Choker

Goodmorning!

Afgelopen woensdag was mijn verjaardag, 27 jaar alweer. Wat vliegt de tijd toch. Morgen geef ik nog een feestje om het goed te vieren. Yay, zin in!
Vandaag wil ik wat facts about me met jullie delen. Het is alweer een flinke tijd geleden dat ik en Chantal een post hebben geplaatst met wat random facts about us. Klik hier om die post nog eens te lezen.

Oké, first of all ik lust geen slagroom! Ik weet het raar toch? Maar vind dit echt niet lekker, nooit gevonden ook.

Wat ik dan wel weer lekker vind is water met citroen en cayennepeper. Waar iedereen me altijd raar van aankijkt.

Mijn stopwoordje is echt heh?! Mark merkte het een keer op en sindsdien valt het me op hoe vaak ik het zeg!

Mijn haren zijn paars. Alleen niet iedereen valt dit op. Toevallig laatst viel iemand het op toen het net was geverfd. Waarop ik zei deze kleur heb ik nu al bijna 2 jaar hoor! (Tussendoor een keer andere kleur gehad).

Als ik moe ben ga ik rare woorden en zinnen zeggen. Zo moest ik ooit een keer tegen de elektricien zeggen: daar zit het stopcontact. Ipv dat, zeg ik daar zit het stoplicht. Woepsie! Maar overkomt me vaak zulke dingen.

Ik drink heel graag thee. Alleen drink ik altijd maar twee soorten, groene thee of verse munt thee.

Zoals ik in de vorige post met facts vertelde dat ik een grote fan ben van the weeknd, ben ik dat nog steeds. Inmiddels heb ik een concert van hem gezien en een trui met XO op de achterkant gekocht.

Over fan zijn gesproken, vroeger was ik mega fan van the Backstreet Boys, en dan vooral van Nick. Ik ben naar 2 concerten geweest en heb er in groep acht zelfs een spreekbeurt over gehouden.

Ik ben heel slecht in voorlezen. Verwacht dus niet dat ik een verhaal ga voorlezen en dat dit heel enthousiast, spannend of wat dan ook klinkt.

Qua films en series ben ik snel tevreden. Maar laat mij niets zien waar zombies of aliens in voor komen. Ook films waar mensen en huizen bezeten zijn maak je mij niet blij mee. Waar ik wel blij van word zijn films en series van Marvell!

Het is nu niet de tijd van het jaar maar ik heb een mandarijnen verslaving! En dan ook echt iedere dag eet ik een paar mandarijnen.

Voorheen lachte ik Chantal altijd uit dat ze altijd eten bij heeft. Tegenwoordig doe ik het zelf ook. Kan best zijn dat je me tijdens uitgaan ineens ziet dat ik sta te eten! Ik heb altijd wel eiwitrepen van Body&Fit in mijn tas zitten.

Ik bel eigenlijk nooit! Laat mij maar gewoon de hele dag appen.

Mijn ogen zijn niet meer de beste en heb dan ook een bril en lenzen. Vaker draag ik een bril maar dit is uit luiheid. En I know, schandalig want lenzen in doen duurt nog geen minuutje.

En de grappigste fact om mee af te sluiten. Ik kan met mijn tong het puntje van mijn neus aanraken. Klinkt easy maar probeer het maar eens! Ik ben nog niemand tegen gekomen die het wel lukt!

Nou genoeg facts about me! Hoop dat je ze leuk vond om te lezen. En till next time.

Liefs,

XXXX

Denise

Geef een reactie