RECAP: MY 2017 LOOKS

We hebben de eerste week van 2018 er alweer opzitten en na vandaag heb ik weer lekker weekend! Echt het afgelopen jaar is gewoon voorbij gevlogen en voordat ik dit nieuwe jaar weer begin met nieuwe looks heb ik een aantal van mijn favoriete looks van het afgelopen jaar op een rijtje gezet.

Outfit 1 // Outfit 2 // Outfit 3 // Outfit 4

Outfit 5 // Outfit 6 // Outfit 7 // Outfit 8

Outfit 9 // Outfit 10 // Outfit 11 // Outfit 12

Good morning!

Af en toe ga ik mijn eigen blog een beetje door, gewoon om terug te kijken hoe mijn blog eruit ziet. Wat ik post en schrijf. Wat ik meer wil posten en wat misschien juist minder. Zo ging ik natuurlijk ook door al mijn looks van 2017 en dit zijn mijn favoriete looks van het afgelopen jaar. De eerste foto die je ziet is van het begin van het jaar en loopt zo op naar het einde van het jaar. En onder heb ik de links van de desbetreffende posts geplaatst zodat je op de links kan klikken om naar die blogposts te gaan mocht je ze terug willen lezen of meer foto’s willen zien.

Ik noemde in mijn new years post al dat ik normaal niet aan nieuwjaarsvoornemens doe maar nu ik dit overzicht zie is misschien wel een goed voornemen om mijn looks meer kleur te geven. Ik weet dat ik qua fashion zwart altijd wel het mooiste vind en zoals op de verschillende looks terug is te zien combineer ik het vaak wel met iets van kleur maar in al mijn looks overheerst het zwart toch wel!
Dus we zullen zien, een jaar vanaf nu of het me gaat lukken om meer kleur in mijn looks te creëren. Pin me er niet op vast want hey, zwarte outfits zijn eenmaal waar ik mij comfortabel in voel!

// Sometimes I go through my own blog just to see what my blog looks like. What I post and write. What topics I want to post more about. And of course I went through the outfit posts of 2017. These were my favorite looks of last year. You can find the links of these posts under the pictures, if you want to read the blog posts or if you want to see more pictures.

In my new years blog post I was talking about how I don’t do new year’s resolutions, but now that I see al these outfits together on one page I think I should do one, and that is to put more color in my looks. When it comes to fashion I like the color black, but I always try to put more color in my outfits as you can see. But still, I wear black in all of these pictures.
So one year from now we will see if I succeeded with this “adding more color to my outfits”-thing. I said I’m going to try to do this, but if I fail, what can I say? I just like the color black in my outfits because it makes me feel comfortable.

 

 

Geef een reactie