RECEPT – THE SMOOTHIE BOWL #2

Vandaag deel ik weer een recept van een heerlijke smoothie bowl. Ze zijn makkelijk en snel te maken, en super lekker! Je kunt er eindeloos mee variëren. Lees snel verder hoe je deze overheerlijke smoothie bowl maakt, zodat je hem zelf thuis ook kunt uitproberen!blckdiamond-smoothie-bowl-04-Ingredienten

Bereiding:
1. Vries minimaal één avond van te voren een banaan in die al in stukjes is gesneden.
2. Blend als eerste de smart protein poeder met de amandelmelk
3. Doe de banaan samen met de blauwe bessen en de aardbeien in de blender. Mix het eerst op de ijsblokjesstand en daarna normaal tot het een gladde smoothie is.
4. Voeg de chia zaden en de havermout toe aan het geheel en blend het nogmaals goed door.
5. Doe de smoothie in een kom leg er toppings op als blauwe bessen, stukjes banaan of aardbeien, maar net waar je zin in hebt.

(De Body&Fit smart protein bestel je hier)

Waarom havermout?
Haver verlaagt actief het cholesterol in je lichaam en het verlaagt het risico op hartziekten.
Havermout heeft heel veel verschillende vitaminen, mineralen en antioxidanten, daarnaast is het een goede bron van proteïnen en ijzer.
De koolhydraten die in haver zitten worden traag door je lichaam opgenomen. Er zal geen snelle piek in je bloedsuikerspiegel ontstaan en dat is goed voor je energie en vitaliteit en haver zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel mooi in balans blijft door de dag heen. Havermout zorgt er dan ook voor dat je langer een voldaan gevoel hebt en is laag in calorieën.

Liefs,
XXXX

Denise

 

 

 

 

Deze post bevat affiliate links.

 

One thought on “RECEPT – THE SMOOTHIE BOWL #2

Geef een reactie