SHADE OF GREY

IMG_9415

IMG_9470

IMG_9421

IMG_9468

Missguided dress // Coolcat jacket // Beautyz necklace

Good morning!

And it’s monday again! Vrijdag avond ben ik samen met mijn zusje en twee vriendinnen op stap geweest in Tilburg. Samen met mijn zusje ben ik eerst naar café Philip geweest daarna zijn we naar de Studio gegaan. Later sloten de andere meiden aan en hebben we een gezellig avondje gehad! Zaterdag en zondag heb ik gewerkt. Zondag na het werk ben ik eerst naar het verjaardagsfeest van mijn opa en oma gegaan. Daarna ben ik naar club Vie in Rotterdam geweest. Top avondje gehad, het was alleen niet zo heel druk. Wat opzich ook wel weer fijn is, dan is er tenminste ruimte om goed te kunnen dansen!

Over uitgaan gesproken, het jurkje wat ik aan heb draag ik regelmatig tijdens het uitgaan.

Enjoy your week!

Liefs,
XXXX

Denise

 

 

Geef een reactie