SHINE BRIGHT LIKE THIS HIGHLIGHTER

Zoals jullie misschien wel weten heb ik een webshop genaamd Beautyz waar ik cosmetica en make-up verkoop. Een van de merken die ik daar verkoop is Malu Wilz. Ondertussen gebruik ik zelf bijna alles van dit merk. Nu is er een product waar ik sinds kort super enthousiast over ben. Namelijk de Malu Wilz Luminizing Skin Highlighter. Voorheen gebruikte ik niet zo heel vaak een highlighter, maar sinds deze highlighter voorbij kwam op een van de trainingen van dit merk ben ik fan!

CG4A6768.jpg

Ik gebruik hem nu bijna iedere dag en dan voornamelijk op mijn jukbeenderen. De glans is heel subtiel als je een klein beetje gebruikt. Meer gebruik ik ook niet want het moet nog wel natuurlijk overkomen. To much vind ik persoonlijk niet mooi.
De kleur van deze highlighter is waarom ik juist deze fijn vind. Hij is namelijk met een roze ondertoon waardoor hij wat koeler is. Perfect voor mijn lichte huidskleur.
De glinsterende parel pigmenten reflecteren het licht en zorgen hierdoor voor die frisse uitstraling. Tevens bevat het verzorgende mineralen en beschermend Roosmarijn extract.

CG4A6784.jpgNaast dat het product fijn is, is de verpakking ook een dikke pluspunt. Want hey, het oog wil ook wat toch. Het heeft een luxe uistraling en wat ik vooral fijn vind is dat je de poeder ziet. Ik heb in mijn make-up collectie zoveel producten zitten dat ik het altijd wel fijn vind dat ik zie welke kleur een product is zonder het doosje open te hoeven maken.

CG4A6777Zoals ik net al zei gebruik ik de highlighter tegenwoordig iedere dag op mijn jukbeenderen. Als ik echt all out ga met mijn make-up voor bijvoorbeeld een feestje dan gebruik ik op meerdere plekken de highlighter. Sowieso weer op mijn jukbeenderen. Waarom ik hier zo’n fan van ben trouwens is dat je gezicht er dan zoveel frisser uit ziet. Daarnaast wat ook voor een frissere blik zorgt is om het product onder de wenkbrauwen aan te brengen. Geeft een meer open blik aan de ogen waardoor het er frisser uit ziet. Als laatste breng ik het nog boven mijn lippen aan, boven het cupido boogje.
Naast dit zijn er nog meer plekken waar je dit product kunt gebruiken, denk hierbij bijvoorbeeld aan de neusbrug en kin.

De Malu Wilz Luminizing Skin Highlighter shop je hier.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie