SUMMER LOVIN’

03

04

08

Denise: Primark sweater // Monki jeans // Nike Air Max 95 Essential The Weeknd x Futura XO cap 

Chantal: H&M shirt // Monki Track pants // Nike Airmax 97 // rosefield watch // H&M sunglasses

Hello!
Omdat het nu nog even lekker zomerweer is en we dat zomerse gevoel zo lang mogelijk vast willen houden, hebben wij voor jullie de Summer Tag!
Nog vier maandjes en dan is 2017 alweer voorbij… Hopelijk helpen wij je om daar voorlopig nog niet over na te denken!

 1. Wat is je favoriete ijsjessmaak?
  Denise: “Sowieso ben ik in de zomer fan van waterijsjes zoals raketjes. Maar daarnaast vind ik ben en jerry’s gewoon super lekker het hele jaar door! En dan vooral cookie dough of die nieuwe smaak: Topped salted caramel brownie.”
  Chantal: “Mijn favo ijssmaak is heel standaard namelijk: vanille! En als ik het dan mix is het meestal met stracciatella.”
 2. Welke kledingstukken vind jij `s zomers onmisbaar?
  Denise: “Eigenlijk een dun jasje of vest, voor als het in de avond een beetje afkoelt. Ja ik weet het, is het eindelijk lekker weer loop ik met een jasje rond. Maar ik heb het in de avond op terrasje geen koude armen!”
  Chantal: “Hmmm lastig, ik ben sowieso niet heel erg fan van zomerkleding. Maar ik denk een mooi basic wit shirt, dat je die niet kunt missen! Super easy en leuk te combineren met een leuke jeans, lekker losse flared pants of een leuk kort broekje.”
 3. Wat is je favoriete zomerse drankje?
  Denise: “Hmm.. ik ben sinds kort Jillz Rasp­ber­ry gaan drinken en dat vind ik toch echt wel een zomerdrankje! Icetea green vind ik altijd wel lekker in de zomer. Maar gewoon een karaf koud water met wat fruit erin is lekker verfrissend.”
  Chantal: “Ik heb dit jaar echt het Rose bier ontdekt! Lekker voor op het terras. En smoothies!”
 4. Wat is je lievelingsactiviteit `s zomers?
  Denise: “Wat ik deze zomer veel heb gedaan is heerlijk bij mij op het balkon zitten. Laatste paar uurtjes van de dag staat precies de zon erop! Heerlijk. En natuurlijk is het altijd fijn om in de stad op terrasje te zitten. En natuurlijk een dagje zwemmen is altijd wel nice.”
  Chantal: “Lekker aan het water zitten of power walks in de bossen! Aangezien het hier in Nederland niet bijzonder mooi weer is, zijn er ook niet heel veel activiteiten die je kunt doen.”
 5. Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?
  Denise: “Gewoon simpel beetje mascara, wenkbrauwen beetje aangezet met potlood en een getinte dagcrème. Als mijn huid net wat extra’s nodig heeft doe ik trouwens gewoon foundation op in de zomer.”
  Chantal: “Als ik echt naar het strand ga teken ik meestal mijn wenkbrauwen nog een beetje bij. Maar verder is mijn make up loop altijd hetzelfde haha. Foundation, mascara, blush, wenkbrauwen en een high lighter en dan ben ik weer ready to go.”
 6. Wat is je favoriete zomerse liedje?
  Denise: “Ik heb eigenlijk niet echt favoriete zomerliedjes. Alhoewel die nieuwe van Chris Brown wel nice is. Het nummer heet Questions.”
  Chantal: “Haaa me toooo!! Maar deze zomer heb ik vooral geluisterd naar het nieuwe album van Ronnie Flex. En James Watss had een nieuwe EP uitgebracht, net zo als Dio. Daar stonden op zich wel lekkere zomer muziekjes op ook!”
 7. Welk zomers gerecht eet je het liefst?
  Denise: “Salade en pasta. Maar als ik meer over deze vraag nadenk natuurlijk ook barbecue, wat ik deze hele zomer gewoon niet heb gedaan. Hmmm misschien toch nog snel keer gaan barbecuen voordat de zomer echt voorbij is.”
  Chantal: “Barbecuen ook sowieso inderdaad! Maar anders beetje simpel eten zoals pasta en een soepje met wat brood.”
 8. Wat is jou ultieme zomer Do It Yourself?
  Denise: “Oke ik ben best creatief maar ik ben het dan niet zo van de DIY dus heb hier eigelijk geen antwoord op!”
  Chantal: “Nee ik ben daar ook niet echt van.”
 9. Wat voor geur draag je `s zomers?
  Denise: “Het hele jaar door draag ik eigenlijk dezelfde geur Womanity van Thierry Mugler. Ik heb nog steeds niet het geurtje gevonden waar ik net zo blij van word dan deze.”
  Chantal: “Ik wissel momenteel echt met drie geurtjes. Van YSL- Black Opium, Kenzo- World en Chloe by Chloe.”
 10. Welke plannen heb je voor de zomer volgend jaar?
  Denise: “Nou… Om naar Bali te gaan! Ik weet nog niet hoe en wat of met wie ik ga. Misschien ga ik wel alleen, who knows! Vorig jaar kwam het idee al een beetje in me op om daar heen te gaan en dat is blijven hangen. Dus zoals het er nu naar uit ziet wil ik daar graag heen.”
  Chantal: “Ik wil heel graag weer meer stedentripjes gaan doen. Misschien wel een roadtrip.. En sowieso wil ik heel graag naar Amerika! Maar in welke volgorde dit gaat zijn is nog even afwachten.”

 

Enjoy the last weeks of summer!
Liefs,
Denise & Chantal
XXXX

Geef een reactie