SWEET SEXY SAVAGE

Eindelijk, eindelijk, eindelijk! Ik keek echt uit naar dit nieuwe album van Kehlani. Haar vorige album ‘You should be here’ heb ik inmiddels meer dan grijs gedraaid. Dat album was ook genomineerd voor een Grammy in de categorie ‘Best Urban Contemporary Album’. Dus ik was heel happy toen ik las dat in januari Sweet Sexy Savage gereleased zou worden! En om het nog mooier te maken gaan Denise en ik 23 maart naar de Melkweg om haar in het echt te bewonderen. Vorig jaar heb ik d’r al twee keer gemist, dus hier moest ik heen als true lover.

Voordat het album uitkwam op 27 januari had Kehlani al een paar nummers uitgebracht waaronder: Gangsta, CRZY, Distraction, Advice, Undercover en Do u dirty. Vooral Distraction en Advice vond ik nummers waardoor ik uitkeek naar de rest. Ik vind haar combinatie van zoetsappige en verliefde teksten tot de wat meer bad ass kant heel tof om naar te luisteren. Het zijn herkenbare teksten en het gaat tenminste echt ergens over. Voor degene die echt geen idee heeft waar ik het überhaupt over heb, want heel mainstream is de muziek niet. De muziek is een mix van van alles en nog wat, zo hoor je er RnB in terug, Pop, Eclectic, Trap en ga zo maar door. Ze vertelt in interviews ook dat ze maakt waar ze op die momenten zin in heeft.
Anyway! Het album bestaat uit 18 nummers en ik heb wel een paar favoriete ertussen zitten. Sowieso Distraction en Advice, maar die heb ik inmiddels al zo vaak beluisterd, Piece of mind, Personal, Not used to it, Everything is yours, Escape, In my feelings en I wanna be. Al met al ben ik gewoon verliefd op heel het album en luister ik het all day long!

Nog een maandje geduld en dan kan ik op m’n mooist mee zingen in de Melkweg!

Liefs,
Chantal
XXXX

Geef een reactie