THE BEAUTY EXTRA’S

Vorige week heb ik jullie verteld over the beauty basics, het dagelijks 3 stappenplan voor een gezonde en stralende huid. Heb je deze gemist? Klik dan hier om hem alsnog te lezen. Vandaag ga ik in op de extra’s die je thuis kunt doen om de huid te verzorgen.

OOGMAKE-UP REMOVER
Een oogmake-up remover is speciaal ontwikkeld voor een effectieve reiniging voor de kwetsbare huid van de ogen. Gebruik voor het reinigen twee watjes, voor ieder oog een. Stel dat in een oog een beginnende infectie zit dan breng je deze niet over op je andere oog.

IMG_8946kleiner

EXFOLIËREN
Een á twee maal per week is het belangrijk om de dode huidcellen weg te halen, ook wel exfoliëren genoemd.
De huid word telkens vernieuwd van binnenuit en duwt als het ware de oudere huidcellen naar boven waardoor er aan de buitenkant van de huid dode huidcellen komen te liggen. Door deze te verwijderen met een peeling of scrub verwijder je deze dan is de huid gelijk een stuk gladder. ook oogt de huid minder dof en grauw.

IMG_8953kaa

MASKER
Een gezichtsmasker is een fijne, snelle oppepper voor de huid. Gebruik je een maskertje na een lange, zware dag/nacht of week dan ziet de huid er gelijk een stuk frisser uit. Ga je naar een feest en wil je net even wat extra’s doen voor je huid, dan is een masker het ideale product. De meeste maskers laat je 10 á 15 minuten intrekken zodat je huid wordt aangevuld met voedingsstoffen uit het maskertje.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie