THE SUMMER TAG

Na twee weken heerlijk vakantie te hebben gehad ben ik sinds gisteren weer begonnen met werken. Gelukkig is er voor deze week nog lekker weer voorspelt dus heb ik voor vandaag heel toepasselijk een blogpost met een summer tag.

Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Heel saai dit antwoord maar gewoon lekker simpel vanille. 

Welke kledingstukken vind jij `s zomers onmisbaar?
Natuurlijk een bikini en/of badpak! Bij de zomer hoort gewoon heel veel zwemmen.

Wat is je favoriete zomerse drankje?
Water met komkommer, verse munt en citroen.

Wat is je lievelingsactiviteit `s zomers?
Eten! En dan bedoel ik natuurlijk of barbecuen of lekker op terrasje ergens een hapje eten. En zomerseizoen betekend festival seizoen, heb inmiddels al een paar festivals gehad en er staan nog een paar leuke op de agenda!

Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?
Een laagje water-proof mascara, bronzer, highlighter, een lipglossje en mijn wenkbrauwen maak ik altijd wat donkerder met een potlood.

Wat is je favoriete zomerse liedje?
Momenteel is dat Pa Mi van Tory Lanez ft. Ozuna

Welk zomers gerecht eet je het liefst?
In de zomer vind ik het altijd heerlijk om een salade te eten. En ik kan niet zonder fruit! Het liefste eet ik heel de dag door fruit, vooral op vakantie.

Wat voor geur draag je `s zomers?
De geur van zonnebrand! Naast dat draag ik altijd een van mijn twee favoriete parfums maar Gucci Bamboo is momenteel wel degene die ik het meeste draag.

Welke plannen heb je voor de zomer?
De vakantie’s heb ik er inmiddels al opzitten. Zo ben ik naar Curacao geweest (Link voor de vlog) en ben ik net terug van Rhodos. Hier komt binnenkort de vlog van online. Maar ik heb nog wel wat leuke dingen in de agenda staan zoals het festival WOO HAH! waar ik naar uitkijk en het Encore festival.

Blckdiamond-denise-basters-pink-top-10.jpg

Sixth June jacket // Vivichi top // Zara jeans // Nike AirMax Ultramoire Sneakers // AliExpress sunglasses 

Geef een reactie